Το Παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τις χριστουγεννιάτικες κάρτες της βασιλικής οικογένειας

Το Παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τις χριστουγεννιάτικες κάρτες της βασιλικής οικογένειας Facebook Twitter
0

Το Παλάτι του Κένσιγκτον έδωσε στη δημοσιότητα τις επίσημες χριστουγεννιάτικες κάρτες της βασιλικής οικογένειας, με πρωταγωνιστές τα τρία ζευγάρια- πρίγκιπα Χάρι με Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπα Ουίλιαμ με Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπα Κάρολο με Καμίλα Πάρκερ Μποουλς. 

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ επέλεξαν για την κάρτα τους μια ρομαντική φωτογραφία από τον γάμο τους, που τραβήχτηκε νύχτα από τον φωτογράφο Chris Allerton.

Στο ασπρόμαυρο στιγμιότυπο ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μάρκλ στέκονται πλάτη στον φακό, αγκαλιασμένοι και κρατώντας τα χέρια τους, ενώ παρακολουθούν τα πυροτεχνήματα στην έπαυλη Φρόγκμορ, όπου πραγματοποιήθηκε η γαμήλια δεξίωση.  


Η κάρτα του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ έχει εντελώς διαφορετικό ύφος, καθώς οι δυο τους επέλεξαν μια οικογενειακή φωτογραφία. 

Τραβηγμένη από τον Matt Porteous στο Anmer Hall, η φωτογραφία δείχνει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούι να ποζάρουν χαμογελαστοί στην φθινοπωρινή λιακάδα φορώντας καθημερινά ρούχα.  


Τέλος ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης επέλεξαν για την δική τους ευχετήρια, χριστουγεννιάτικη κάρτα μια κοινή φωτογραφία τους, που τραβήχτηκε από τον Hugo Burnand στον κήπο του Clarence House στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού. Μέσα στην κάρτα, το μήνυμα γράφει: «Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά». 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κι όμως, χωρούσε: Η Κέιτ Γουίνσλετ αναπαριστά on air τη σκηνή με την πόρτα από τον Τιτανικό

Πολιτισμός / Κι όμως, χωρούσε: Όταν η Κέιτ Γουίνσλετ έπαιξε ξανά on air τη σκηνή με την πόρτα από τον Τιτανικό

Καλεσμένη στο Late Night Show, το 2018, η ηθοποιός είχε αναπαραστήσει την επίμαχη σκηνή, με τον Στήβεν Κόλμπερτ στον ρόλο του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο - Έγινε ξανά viral μετά τις αποκαλύψεις της για τα γυρίσματα της ταινίας
LIFO NEWSROOM
Είναι λύση για το Λούβρο να «διαγράψει» τη «Μόνα Λίζα»;

Πολιτισμός / Είναι λύση για το Λούβρο να «διαγράψει» τη Μόνα Λίζα;

Το μουσείο θέλει να δαπανήσει μισό δισεκατομμύριο για μια νέα αίθουσα, η κυβέρνηση δεν χρηματοδοτεί το έργο, και οι ειδικοί μιλούν για αξιοποίηση των άλλων θησαυρών του με ριζοσπαστικές αφηγήσεις.
LIFO NEWSROOM
ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΩΣ ΤΙΣ 21:00 Νύχτες Πρεμιέρας: 20 ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε

Οθόνες / Νύχτες Πρεμιέρας 2024: Είκοσι ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε

Ο νέος Αλμοδόβαρ, η ταινία τρόμου της χρονιάς, λιγότερο γνωστά αριστουργήματα του Κουροσάβα, κορυφαία βρετανικά φιλμ των '80s και πολλές ακόμα προτάσεις από το φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ