ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.7.2020 | 19:23

Εμφάνιση

Νιώθω ότι οι γυναίκες που δεν είναι τόσο εμφανίσιμες είναι σαν να μην υπάρχουν. Δεν τις παρατηρεί ποτέ κανείς και κανείς δεν ασχολείται μαζί τους. Αντίθετα αν κάποια κοπέλα είναι εμφανίσιμη όλοι τις δίνουν σημασία ακόμα και αν δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και έχει απλα μια ωραία εμφάνιση. Είναι εκνευρίστηκο. Είχα πάει διακοπές με μια φιλη μου και αυτές τις μέρες που ήμασταν εκεί ούτε καν που ξέρω πόσοι την προσέγγισαν. Ακομα και άκυροι την κοιτούσαν κάπως στον δρόμο. Εμένα δεν μου έχει συμβεί ποτέ αυτό. Και αυτή φαίνεται σαν να μην την νοιάζει καν. Ούτε καν τους δίνει σημασία ενώ εγώ θέλω πολύ να γνωρίσω κάποιον. Κάποιος που εμένα μου αρέσει πολύ εδω και καποιο διάστημα αλλά αυτή δεν τι γνωρίζει της στέλνει και της λεει να βρεθούνε. Αυτή ούτε καν απαντάει πλέον ενω εγώ θα ενθουσιάζομουν ακόμα και αν μου έστελνε ένα γεια. Έχει τόσες καλές επιλογές και εγώ με το ζόρι βρίσκω κάποιον που να ενδιαφερεται .Σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί όσες φορές είχα πάει με άλλη παρέα μας έλεγαν ότι είναι γεμάτο και μια φορά που πήγα με την συγκεκριμένη κοπέλα και κάποιες φίλες της ενώ ηταν φουλ το μαγαζί μας έβαλαν ένα τραπέζι και καθίσαμε. Έλεος . Όσες δεν είμαστε μοντελα η όσες έχουμε λιγα παραπάνω κιλά τι θα κάνουμε; Μονο μια εμφάνιση τους νοιάζει ολους.
9
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι σίγουρη ότι δεν εισπράττεις κι εσύ κάποια βλέμματα; Εγώ σου λέω ρίξε μια καλύτερη ματιά και μπορεί να εκπλαγείς, ποτέ δεν ξέρεις σε ποιόν μπορεί να φαίνεσαι ελκυστική. Επίσης, το ότι μπορεί σε κάποιον να του αρέσει η φίλη σου, δε σημαίνει ότι δε μπορεί να του αρέσεις κι εσύ.
Καταρχάς, όπως είπαν και πιο πάνω, το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους άνδρες.Δεύτερον, βρε κοπέλα μου, τόση ώρα αναφέρεσαι σε βλέμματα και ερωτικές προσεγγίσεις. Συγγνώμη αλλά κάποιος που περπατάει στο δρόμο ή είναι σε ένα μαγαζί, λογικό δεν είναι να δώσει σημασία στην εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας; Αφού αυτό βλέπει. Που να εστιάσει δηλαδή; Στον χαρακτήρα; Αφού αυτόν δεν μπορεί να τον ξέρει. Και ναι, οι ωραίες γυναίκες θα συγκεντρωνουν πάντα τα βλέμματα και θα έχουν περισσότερες επιλογές. Πάντα συνέβαινε και θα συνεχίσει να συμβαίνει. Σου φαίνεται άδικο; Γιατί; Αν το κριτήριο δεν ήταν η ομορφιά αλλά πχ η εξυπνάδα δε θα υπήρχε πρόβλημα; Γιατί η εξωτερική εμφάνιση να αντιμετωπίζεται ως ευτελές κριτήριο; Επειδή είναι θέμα τύχης; Όλα από την τύχη εξαρτώνται. Τι να κάνουμε; Κάποιους ο Θεός τους έκανε όμορφους και άλλους όχι, κάποιους έξυπνους και άλλους χαζούς, σε κάποιους έδωσε λεφτά, ενώ άλλους όχι, σε κάποιους έδωσε άπειρες δυσκολίες ενώ σε άλλους τα έφερε όλα εύκολα. Τι να γίνει; Έτσι είναι η ζωή!
Σταματήστε πλέον η πλειονότητα των κοριτσιών να μας κατηγορείτε για επιφανειακότητα.Κι εσείς όταν σας ζητήσει κάποιος κούκλος να βγείτε, αμέσως θα δώσετε αριθμό κινητού.Αντιστοίχως σε έναν με παραπάνω "κιλάκια" όπως γράφεις στο τέλος, θα δώστε πιο δύσκολα ή καθόλου. Βλέπετε να το κάνουν θέμα οι άνδρες; Εξομολογούμενη, αν έχεις κάποια θέματα ανταγωνισμού με τη φίλη σου, εστίασε στο πως θα τα λύσεις. Μην κατηγορείς τους άλλους που την κοιτάνε ως επιφανειακούς. Η μόνη που βλέπω να έχει πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση, είσαι η ίδια. Εστίασε εκεί.
Η εμφάνιση στη γυναίκα είναι το σημαντικότερο ατού της.Ναι,όταν κάποια είναι εμφανίσιμη,της προσφέρονται τα πάντα χωρίς αυτή να χρειάζεται να κάνει τίποτα.Όσες δεν είστε μοντέλα όπως λες,απλά αποδεχτείτε το ή μην κάνετε παρέα με όμορφες.
Αναμενόμενο είναι καλώς ή κακώς ,αφού δεν σας ξέρουν , την εμφάνιση κρίνουν σε πρώτη φάση , σε δεύτερη φάση δεν ξέρουμε τι κρίνει ο κάθε ένας και πως έλκεται . Πάντως αν είχες την άνεση να της ζητούσες να είναι απρόσιτη για να βγεις εσύ μπροστά , αφού δεν ενδιαφέρεται έτσι και αλλιώς, μπορεί και να έπιανε.
Σε ερωτικό επίπεδο, η ομορφιά δεν παίζει βασικό ρόλο. Δεν είναι όλοι μοντέλα, για να ψάχνουν τις τέλειες αναλογίες.Σε επαγγελματικό όμως επίπεδο, οι πόρτες ανοίγουν διάπλατα σε μια εντυπωσιακή, όμορφη γυναίκα. Βλέπεις τον στούμπο τον διευθυντή να διώχνει συνηθισμένα κορίτσια, για να προσλάβει την ξώβυζη υπάλληλο. Αγάπα τον εαυτό σου σε πρώτη φάση όπως είναι και τα λέμε ξανά...
Scroll to top icon