ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2020 | 21:41

Μπαμπάς και κόρη !

Πάνε 11 χρόνια ακριβώς που έχω χάσει τον πατέρα μου ..Έφυγε νέος (59)Τότε ήμουν 25 ετών και αποφάσισα να μείνω στο πατρικό του ,έτσι ξαφνικά βρέθηκα με πράγματα που ήταν δικά του πριν καν γίνει ο μπαμπάς μου !!Τον γνώρισα καλύτερα ..ήταν ωραίος τύπος ,είχε ταξιδέψει παντου από μικρός,συλλέκτης εμπειριών κ ιδιαίτερων πραγμάτων από όλο τον κόσμο !Μου τα είχε διηγηθεί όλα ,αλλά βλέποντας φωτό από ιστορίες που είχε πει ήταν για μένα συγκλονιστικό !θα σκεφτεί κάποιος «ύλη» , « πράγματα» ..κι όμως αντί να πηγαίνω στο νεκροταφείο περνούσα ώρες βλέποντας μικρά πραγματάκια από Αφρική ,Αγγλία ,Ταϋλάνδη!παντου !Πριν φύγει μου είχε πει “μην πετάξεις τίποτα από τα πράγματα μου θέλω να έρχομαι να τα βλέπω !» Μπαμπα μου ,ήταν αδύνατο να μην αλλάξω έπιπλα στο σπίτι η κάποια παλιά αχρείαστα αντικείμενα !τα ρούχα σου (της νιότης )έχουν πάει στα άτομα που τα είχαν ανάγκη !την στολή σου την κράτησα !ναι κ τα ξύλινα από την Αφρική !Σ ευχαριστω για όλα !Μας λείπεις πολύ ! I.S.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εγω ανατριχιασα αλήθεια. ;) Τι να πω. . . δεν υπαρχουν λόγια να το περιγράψουν, είναι τι θα βρεις και με τι θα δεθεις μετα να σου θυμιζουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα που έφυγαν. Σήμερα είδα μια κοπελα στο εξωτερικο που αναζητούσε ενα αρκουδάκι που της έκλεψαν το όποιο είχε ενα ηχογραφημένο μήνυμα της μαμας της που έφυγε απο τη ζωη και της έλεγε "θα τα καταφέρεις θελω να είσαι καλα", κι έλεγε η κοπελα ποσο σημαντικό ήταν για αυτην αυτο το μήνυμα ήταν το μόνο που είχε μείνει αν θες. Αυτο μου θυμισες. Εχω βιώσει απώλειες αλλες, και απλα κρατησα τις όμορφες αναμνήσεις. Μα δεν ειναι πραγματα σκέτα πραγματα. Ειναι ακριβώς οι αναμνήσεις του μπαμπά σου, όσα είδε όσα του άρεσαν και πήρε αυτο το ενθύμιο το ταξιδιωτικό, ειναι εκει που πέρασε αν θες. Ενα μπράβο σε σένα που δεν τα πεταξες. Ενα μπράβο που τον αγαπάς ακόμη και που ολα αυτά που εγραψες το δείχνουν ξεκάθαρα. Εύχομαι να εχεις βρει την ευτυχία και ηρεμία και αγάπη που αξιζεις στη ζωη σου και που ο μπαμπάς σου θα ήθελε να σε δει ευτυχισμένη. Να σαι καλα να σκέφτεσαι όμορφες στιγμές!
Scroll to top icon