ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.8.2020 | 13:03

Μαμά μου ..

7 μήνες πέρασαν.Αχ μαμά μου άραγε υπάρχει λεπτό μέσα στη μέρα που να μη σε σκέφτομαι; Η ατάκα σου είναι σε οτιδήποτε και αν κάνω. Ξέρω τι θα έλεγες, πως θα το έλεγες, πότε θα μου φώναζες, πότε θα μου γελούσες. Να ξέρες πόσο μου έλειψε εκείνο το πλατύ χαμόγελο, οι στιγμές που κοντεύαμε να πνιγούμε από τα γέλια. Παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα σου, με εμάς γινόσουν παιδί. Είσαι στα πάντα. Ακόμα στο σπίτι υπάρχουν ρούχα τακτοποιημένα από σένα. Και να σου πω κάτι, ακόμα να μάθω να τα διπλώνω σωστά. Κάποιοι περιμένουν να ξεχάσω. Πως να ξεχάσω 23 υπέροχα χρόνια και την ευλογία που αισθάνομαι που είχα εσένα για μαμά μου. Ήσουν άτυχη και εγώ επίσης. Σε αποχωρίστηκα τόσο νωρίς..Σε αγαπώ πολύ.
1
 
 
 
 
σχόλια
Σε νιώθω. Είναι μεγάλος πόνος η απώλεια. Το έζησα με τον πατέρα μου. Είσαι τυχερή που είχες μια τόσο γλυκειά μητέρα. Να το θυμάσαι όταν σε πιάνει το παράπονο που δεν την έχεις κοντά σου... αν και είναι με ένα τρόπο πάντα μέσα σου. Κουράγιο κοριτσάκι, θα γιάννει η πληγή και θα ησυχάσει σιγά σιγά η ψυχή σου. Να αγαπάς τον εαυτό σου όπως σε αγαπούσε και η μαμά σου.
Scroll to top icon