ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.8.2020 | 01:23

δεν ειναι σε φαση

Καλησπέρα και από εμένα σε όλη την παρέα! Χώρισα μετά από μεγάαααλη σχέση 5 μισή χρόνια εδώ και τρεις μήνες περίπου..Μιλάω και βγαίνω με κάποια άτομα ,αλλά δεν είμαι καθόλου σε διάθεση/φάση για σχέση.Μου προκαλει μια καποια εκπληξη οταν ο αλλος κατ ευθειαν δηλωνει οτι ψαχνει σχεση,χωρις να εχουμε βγει 4-5 φορες.Τωρα καταλαβαινω ποσο απωθητικο ηταν οταν το εκανα καποτε εγω ,φαινεται σαν να ψαχνεις τον οποιοδηποτε να γεμισει καποια αναγκη σου.Εγω απλα λεω οτι ειμαι σε φαση συναισθηματικου πενθους,γιατι οντως στεναχωρηθηκα πολυ και δεν ξερω αν μπορω να υποστηριξω μια σχεση τωρα αλλα μπορουμε να γνωρστουμε καλύτερα.Οταν λενε για ταμπελα κατ ευθειαν μου φαινεται οτι πνιγει....
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν θεωρώ λάθος να ξεκαθαρίζεται το τι θέλει ο καθένας. Εννοείται πως είναι σίγουρα απωθητικό να ζητάς σχέση απελπισμένα, χωρίς ο άλλος/άλλη να γίνεται πρόσωπο έλξης και πόθου συνειδητά.
Οταν ο αλλος\η λεει οτι ψαχνει για σχεση, δεν θα σου πει με το καλημερα τα φτιαξαμε, μην τρομαζεις, απλα βγαινει με την προοπτικη να υπαρξει και αλλο ραντεβου , ωστε να εξελιχθει σε σχεση. Αν δεν εχεις διαθεση εσυ για σχεση τοτε μην βγαινεις με τετοια ατομα. Το θεμα ειναι οτι πολλοι λενε σχεση επιτηδες για να φανουν καλα παιδια και μετα το σεξ αντε γεια.
Το απωθητικό ποιο είναι;Μπορεί πράγματι να ψάχνουν σχέση.Δηλαδή όταν η γυναίκα ψάχνει σχέση,όλα καλά;Και όταν ψάχνει ο άντρας,είναι απωθητικός;Αποφασίστε τί θέλετε.
Scroll to top icon