ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2020 | 03:50

..........

Στριφογυρίζω στο κρεβάτι μου, δεν μπορώ να κοιμηθώ... Σκέφτομαι την μανούλα μου, που βρίσκεται στα πρώτα στάδια της άνοιας....Και κλαίω, όχι για αυτά που θα επακολουθησουν για μας, αλλά για την ίδια, που δεν θα είναι ποτέ ξανά όπως την ήξερα.....
4
 
 
 
 
σχόλια
Όταν θα φύγει οριστικά από τον κόσμο αυτό, θα είναι πιο εύκολο. Απλά και μονο γιατί δε θα είναι ποτέ πια η μητέρα που ήξερες, σαν προσωπικότητα, τουλάχιστον.Τα δύσκολα έρχονται. Στυλώσου.
Λιγακι σεβασμος.Οπως και να φυγει καποιος ,σε οποια κατασταση κι αν ειναι,δεν παυει να ειναι γονιος,παιδι κλπ καποιου.Η κοπελα γραφει εδω ενα προσωπικο της δραμα,δεν ωφελει να την κανουμε να νιωσει χειροτερα.Ολοι καποια στιγμη θα φυγουμε Φαμπ.
Καλη μου φιλη δες εδω"Υπηρεσίες για φροντιστές ατόμων με άνοια"https://alzheimerathens.gr/ypiresies-gia-frontistes-atomon-me-ania/και εδω "Σύλλογοι Ασθενών Alzheimer - Κατάλογοι Υγείας - iatronet.gr"https://www.iatronet.gr/katalogoi-ygeias/syllogoi-asthenon/2/alzheimer.htmlΝα παρεις καποιες πληροφοριες και να μιλησεις με ειδικους για το πως θα αντιμετωπιστει.Ειχε η γιαγια μου και επαιρνε φαρμακευτικη αγωγη και ηταν ηρεμη δεν ειχε εξαρσεις μονο λιγο πριν το τελος.Να σκεφτεσαι τις ομορφες στιγμες που ζησατε μαζι και να μην κλαις,υπαρχει ψυχολογος για αυτους που φροντιζουν ατομα με ανοια γιατι ειναι μια πολυ δυσκολη κατασταση.Να της γεμιζεις τις μερες της με χαρα και αγαπη,να την προσεχεις και να προσεχεις και σενα.Υπομονη και κουραγιο να αντεξεις. :)
Scroll to top icon