Φονική επίθεση στα Βριλήσσια - Πυροβόλησαν άνδρα μέσα από αυτοκίνητο

Φονική επίθεση στα Βριλήσσια - Πυροβόλησαν άνδρα μέσα από αυτοκίνητο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Πυροβολισμοί έπεσαν το μεσημέρι της Τετάρτης στα Βριλήσσια, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του ένας άνδρας.

Το θύμα ήταν γνώριμος των Αρχών και άγνωστοι τον πυροβόλησαν μέσα από αυτοκίνητο, που βρέθηκε λίγο αργότερα καμένο στο Χαλάνδρι.

Η φονική επίθεση σημειώθηκε στην οδό Υμηττού και σύντομα η περιοχή κατακλύστηκε από αστυνομικούς.

Το θύμα, ηλικίας 55 ετών, περίπου περπατούσε στην οδό Υμηττού όταν, στις 3:20μμ, τον πλησίασε ένα αυτοκίνητο μέσα από το οποίο το πυροβόλησαν οι δράστες. Το αυτοκίνητο, μια BMW, βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα καμμένο στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Επί τόπου μεταβαίνει ιατροδικαστής, αλλά και κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Ελλάδα / Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Πώς θα κυλήσει ο καιρός το Πάσχα 2025 σε όλη τη χώρα. Ζεστός καιρός, τοπικές βροχές, αυξημένες θερμοκρασίες και επεισόδια αφρικανικής σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση από Μεγάλη Πέμπτη έως Δευτέρα του Πάσχα
LIFO NEWSROOM