Η Karcher παρουσίασε μία πρωτοποριακή εφαρμογή IOT σε ένα ξεχωριστό streaming event

Η Karcher παρουσίασε μία πρωτοποριακή εφαρμογή IOT σε ένα ξεχωριστό streaming event

To 2020, η Karcher άλλαξε τα δεδομένα στο IOT και ανέβασε τον πήχη μέσα από ξεχωριστές καινοτομίες.

ADVERTORIAL

Στις 18 Δεκεμβρίου η Karcher μας ξάφνιασε ευχάριστα. Με ένα ευχάριστο, περιεκτικό και πραγματικά ενδιαφέρον live streaming event, μας ανακοίνωσε μία ακόμα καινοτομία της εταιρείας. Η Karcher έχει πολλές καινοτομίες στη φαρέτρα της αλλά αυτή τη φορά μας παρουσίασε κάτι που κανείς δεν περίμενε: μια εφαρμογή IOT. Η Karcher μπαίνει δυναμικά στα κινητά μας με μια πρωτοποριακή εφαρμογή, το Home & Garden app που φέρνει το ΙΟΤ στα μηχανήματα καθαρισμού.

 

Η Karcher παρουσίασε μία πρωτοποριακή εφαρμογή IOT σε ένα ξεχωριστό streaming event

 

Από σήμερα, λοιπόν, μπορούμε να συνδέουμε το πλυστικό μας μηχάνημα με το κινητό μας. Όχι όμως ένα οποιοδήποτε πλυστικό μηχάνημα - αποκλειστικά και μόνο ένα πλυστικό της νέας σειράς Κ Smart Control της Karcher. Τα νέα πλυστικά μηχανήματα της Karcher δεν είναι μόνο τα κορυφαία της αγοράς - αυτό που μάθαμε είναι ότι διαθέτουν Βoost Μode για extra δύναμη, Smart Control πιστόλι, 3 σε 1 Μulti Jet ακροφύσιο και bluetooth connection για να συνδέονται με το κινητό μας.

 

Αυτό σημαίνει ότι κατεβάζοντας την εφαρμογή της Karcher Home & Garden θα μπορούμε να συναρμολογούμε, να ρυθμίζουμε, ακόμα και να κάνουμε service στο πλυστικό μας, real time, απλά και εύκολα, μέσω internet, από το κινητό μας. Αν θέλετε να είστε ένας από τους πρώτους στην Ελλάδα που θα πάρουν στα χέρια τους ένα εξελιγμένο πλυστικό Κ Smart Control μπορείτε απλά να το παραγγείλετε.

 

Όσοι, λοιπόν, ήμασταν στο live streaming event της Karcher μάθαμε και κερδίσαμε πολλά. Για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να το δουν, μπορούν να πατήσουν στο link και να το απολαύσουν - διαρκεί σχεδόν 5 λεπτά και αλλάζει όλα όσα ξέρατε μέχρι σήμερα - έχει και δώρο.

 

Η Karcher παρουσίασε μία πρωτοποριακή εφαρμογή IOT σε ένα ξεχωριστό streaming event

 

Το live streaming event όμως δεν ήταν το μοναδικό εντυπωσιακό νέο που μας πρόσφερε η Karcher για το 2020. Το 2020, η Karcher βραβεύτηκε στην κατηγορία Κοινωνική Διαμεσολάβηση & Συμμέτοχοι στα βραβεία CAEA 2020 για ένα τεράστιο πρόγραμμα εθελοντικής παρέμβασης που περιλάμβανε 25 δράσεις καθαρισμού στην πόλη με αφορμή τα 25 χρόνια της εταιρείας. Αλλά οι εθελοντικές δράσεις δεν σταμάτησαν εκεί. Το καλοκαίρι του 2020 στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθέτησε την Πόλη σου» του Δήμου Αθηναίων, η Karcher ανέλαβε ακόμα ένα μεγάλο και σημαντικό έργο. Αναζωογόνησε τη Λεωφόρο Πατησίων, έναν από τους πιο ιστορικούς δρόμους της Αθήνας, απομακρύνοντας αντιαισθητικά γκράφιτι και ρύπους.

 

Η μεγαλύτερη πρόκληση όμως του 2020 δεν ήταν οι ρύποι αλλά ο Covid-19. H Karcher απάντησε με μεγάλη επιτυχία εστιάζοντας στις ολοκληρωμένες, κορυφαίες λύσεις απολύμανσης που διαθέτει, λύσεις που μπορούμε όλοι να αξιοποιήσουμε τόσο στο σπίτι όσο και στο χώρο εργασίας μας. Προηγμένα συστήματα ατμού, ισχυροί καθαριστές αέρα, αλλά και ειδικά απολυμαντικά (μόνα τους ή σε συνδυασμό με τα μηχανήματα της Karcher), αποτελούν τη πιο δυνατή και αποτελεσματική απάντηση στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Και όχι μόνο. Η Karcher συμμετείχε ενεργά στη μάχη ενάντια στον Covid-19 συμβάλλοντας στις προσπάθειες πολλών δήμων της χώρας μας με τα κορυφαία όπλα της, τα επαγγελματικά μηχανήματα υψηλής πίεσης ζεστού-κρύου νερού.

 

Η Karcher παρουσίασε μία πρωτοποριακή εφαρμογή IOT σε ένα ξεχωριστό streaming event

 

Το 2020 η Karcher ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη. Κάτι που μας κάνει να περιμένουμε ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό 2021.

 

Και μην ξεχνάτε, πατήστε εδώ και δείτε το event που χάσατε στις 18 Δεκεμβρίου.

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon