ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.12.2020 | 21:08

Δεν ξέρω

πώς θα ήμουν άν δεν υπήρχε.Μόνο όταν είμαι στην αγκαλιά της ηρεμώ.Πέρασα πολλές δυσκολίες,και ήταν πάντα δίπλα μου.Αυτό που νιώθω για εκείνη είναι κάτι παραπάνω από αγάπη,και πολλές φορές νιώθω ότι την ταλαιπωρω.Φοβάμαι μήπως τη χάσω.
3
 
 
 
 
σχόλια
Τι ωραιά αυτά που λες! Αυτά που λες εδώ να πας και να της τα πείς, θα χαρεί πάρα πολύ :) Είναι λογικό να φοβάσαι αλλά κοίτα μην σε κρατήσει πίσω αυτός ο φόβος. Και επίσης μην ακούς τι λένε κάποια άτομα εδώ μέσα. Εσύ να της δείχνεις πόσο την αγαπάς.Σου εύχομαι τα καλύτερα.
Είσαι τυχερός γι αυτό όμως μην το παρατραβας...όλοι έχουμε τους σταυρούς μας όμως ο άντρας κλαψο....ης καταντάει με κέρατα ταράνδου αν συνεχίζει την κλαψα επαναπαυομενος στην κατανόηση της συντρόφου του....
Super sexy woman έλεος ρε κοπέλα μου να πούμε έλεος!!! Δεν είναι όλες σαν εσένα με αυτά τα μυαλά που έχεις εσύ. Πείτε και κάτι καλό, πάντα αρνητικά και τοξικά πράγματα. Κουράσατε!
Scroll to top icon