ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.12.2020 | 02:37

Ψέμα

Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα θέμα που μάλλον δεν είναι και τόσο σημαντικό, θα σας πω γιατί αλλά ήθελα κ την γνώμη σας.Εδώ και 4 μήνες μιλάω με ένα παιδί(23 εγώ, 25 εκείνος) ,έχουμε βγει,υπάρχει επικοινωνία, θέλει ο ένας τον άλλον και έχουμε πει να το πάμε χαλαρά, σαν ελεύθερη σχέση. Λέω σαν γιατί η όλη φάση είναι σαν τα έχουμε κανονικά. Προχωρήσαμε και πριν λίγο καιρό για 1η φορά.Έχω διάφορες σκέψεις θα έλεγα, ερωτήματα που ίσως είναι πιο σημαντικά αλλά θα σας γράψω κάποια άλλη φορά. Λοιπόν μιλήσαμε σήμερα στο τηλέφωνο κ όπως λέγαμε τα νέα μας, μου είπε για μια γνωστή. Την είχε ξανά αναφέρει παλαιότερα αλλά μου είχε πει στην ερώτηση μου αν του αρέσει, τι να την κάνω; δεν μ αρέσει κ τέτοια. Αρχισε, που λέτε, από μόνος του να μου λέει έστειλα σ αυτήν, γιατί είχε ανεβάσει ένα στορυ, καλά αυτή κάθεται στο σπίτι και ντύνεται βάφεται ότι να ναι, λες κ πάει στα μπουζούκια, κ της λέω για ποτό; και μου λέει ναι (είπαν κ κάτι ακόμη νομίζω, δεν θυμάμαι) και την διέγραψα, γιατί νευρίασα. Και του λέω ε τι σε πειράζει τώρα η κοπέλα, αστην να κάνει ότι θέλει.Ε τώρα κάθεται, μπροστά στον καθρέφτη κ βγάζει τέτοιες φώτο λες κ βγαίνει. Έπρεπε να του πω γιατί κοπέλα σου είναι και σε καίει; και το άλλο που θα του λεγα την έχεις βάλει στο μάτι ε; και τι μου λες τώρα όχι, άστα αυτά, άμα δεν σε ένοιαζε, δεν θα ασχολιόσουν με την πιτσιρικα. Και το άλλο που πιστεύω είναι ότι πρέπει να της τα χει ρίξει αλλά να έφαγε άκυρο ή να του την λέει σ αυτά που ίσως της στέλνει κι αυτός να χει νευριάσει.Μετά από 1-2 ώρες λέω για να μπω να δω είναι φίλοι;Και είναι ακόμη. Όταν το είδα, λέω καλά τι μου λεει, δεν πιστεύει ότι θα το δω; βέβαια λαικ δεν της κάνει, εδώ και πολύ καιρό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μου πει το σκηνικό κ ότι την διέγραψε δηλ, αφού ούτε καν τον ρώτησα. Για να με κάνει να ζηλέψω; Και για την διαγραφή μήπως θυμόταν άλλη ή το είπε και καλά να δει αν όντως μπω κ ψάξω και του το πω;Γιατί το πιστεύω ότι το περιμένει ότι θα το κοιτάξω. Και το θέμα είναι ότι έχουμε πει να βρεθούμε αύριο κ δεν ξέρω αν πρέπει να του το ξεκινήσω το θέμα με την κοπέλα αυτή ή να το περάσω στο ντούκου περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή; Φταίω να του πω κ γω ότι μου στείλε κάποιος κι ας μην ισχύει. Κι ενώ έχουμε κάτι σαν ελεύθερη σχέση, τι μου ζηλεύει όταν του λέω για κάποιους; όχι πως δεν ζηλεύω κ γω. Και ορίστε τωρα τον έπιασα σε ένα τόσο δα ψέμα, που το ξέρω ότι δεν θα κάτσει να μου πει κ χειρότερα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Όταν θέλεις να το παίζεις απελευθερωμένη έχοντας ''ελεύθερη σχέση'', δεν έχεις ''δικαίωμα'' να κάνεις ζήλειες. Έτσι κι αλλιώς, απλά συνευρίσκεστε, δεν έχετε κάτι παραπάνω. Για να μη μείνει απανάντητο: κάνεις ''ζήλειες'' όταν του λες για άλλους όχι γιατί έχει αισθήματα για σένα, απλά διότι φοβάται μη σε χάσει χωρίς να έχει βρει την αντικαταστάτριά σου προηγουμένως.
'Όταν θέλεις να το παίζεις απελευθερωμένη''όχι γιατί έχει αισθήματα για σένα, απλά διότι φοβάται μη σε χάσει χωρίς να έχει βρει την αντικαταστάτριά σου προηγουμένως'Εντάξει......αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τη γειωσες!
Scroll to top icon