ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.1.2021 | 22:20

Άδειος.. Κενός.. Ένα σκοτάδι..

Δεν ξέρω που ανήκω..Είμαι πολύ μπερδεμένος στο κεφάλι μου..Δεν έχω συναισθήματα.. Μόνο κενό , ένα απέραντο κενό..Πλέον δεν μπορώ να κλάψω άλλο..Ξέμεινα και από δάκρυα και νιώθω την ψυχή μου να πονά ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ..Δεν μπορώ να κάνω τίποτα πλέον..Είμαι πάρα μα πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ ερωτευμένος μαζί της..Την έχασα πριν δύο μήνες..Ο λόγος?Δεν τον έχω καταλάβει ακόμα..Έκανα λάθη , με την συμπεριφορά μου. Δεν ανοιγομουν , ήμουν τοοοοσο κολλημένος με αυτήν που απλά παγωνα κάθε μα κάθε φορά που την έβλεπα.Προσπαθουσα να ήμουν όσο πιο χαλαρός γίνεται , με αποτέλεσμα να μην εκφράζω αυτά που νιώθω..Φόβος? Άγχος? Μην πω ή κάνω κάτι και την χάσω? Μην με περάσει για λιγούρι? Ειλικρινά ένα χάος το μυαλό μου ..Αυτή? Έχει και αυτή τα θεματακια της..Έφυγε , έτρεξε μακριά..Προσπάθησα να την φτάσω αλλά μάταια..Δεν μιλάμε , δεν ξέρω πως είναι , τι κάνει , αν είναι καλά.Έκανα πολλές προσπάθειες τοτε...Πλέον είναι δυο μήνες που έφυγε.. θέλω να της στείλω.. το θέλω πάρα πολύ.. αλλά δεν βλέπω καμιά πόρτα ανοιχτή για επικοινωνία..Εύχομαι με όλη μου την δύναμη και όση αγάπη έχω στην καρδιά , να είναι καλά.. Να Παρίσι όσο χρόνο θέλει και όσο χρειαστεί.. Να σκεφτεί και εγώ εδώ θα είμαι ...Μακάρι να μπορούσε να δει τον εαυτό της , μέσα από τα μάτια μου..Ξεφλούδισα όλη την αγκυναρα αλλά δεν κατάφερα τελικά ποτέ να φτάσω στην καρδιά της , που είναι τόσο μα τόσο μαλακή και εύθραυστη..Να είσαι καλά ματάκια μου..Θα είμαι εδώ για όσο χρόνο σου πάρει..
2
 
 
 
 
σχόλια
Όσο τη κυνηγάς, αυτή επιβεβαιώνεται. Δεν χρειάζονται παρακάλια. Αν σε ήθελε θα ήταν μαζί σου, οπότε πάψε να χαραμίζεσαι και να υποφέρεις. Γύρισε τη πλάτη σου και εσύ.
Το δραματοποιείς χωρίς νόημα. Είναι πολύ απλό: αν είσαι τόσο ερωτευμένος όσο λες, πήγαινε και βρες την και πες της δυο λόγια. Απλά και ξεκάθαρα. Και φύγε. Είτε θα σε φτυσει οριστικώς και θα το πάρεις απόφαση, είτε θα την κερδίσεις. Όσο κάθεσαι και κλαίγεσαι, δεν πρόκειται να κάνεις κάτι.
Scroll to top icon