Billie Eilish: "Υπήρξα παγιδευμένη σε μία κακοποιητική σχέση"

Billie Eilish: "Υπήρξα παγιδευμένη σε μία κακοποιητική σχέση" Facebook Twitter
0

Δεν δίνει συνεντεύξεις συχνά, δεν της αρέσουν οι στιλιζαρισμένες φωτογραφίσεις, δεν μιλάει πολύ γενικώς. Η Billie Eilish που ενηλικιώθηκε πριν από λίγο καιρό έχει αποδείξει ότι ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνεί με τους εκατομμύρια θαυμαστές της είναι απείρως πιο αποτελεσματικός από την παραδοσιακή προβολή των καλλιτεχνών στα media, έτσι η συνέντευξη που κατάφερε μαζί της το Vanity Fair θα πρέπει να θεωρείται επιτυχία. 

Ακριβώς επειδή τιτλοφορήθηκε ως "η συνέντευξη στην οποία έγιναν πολύ προσωπικές ερωτήσεις" στη νεαρή τραγουδίστρια, τόσο τα όσα είπε, όσο και ο τρόπος που επέλεξε να τα επικοινωνήσει έχουν ιδιαίτερη αξία. Για παράδειγμα στην ερώτηση για το πότε θεώρησε τον εαυτό της πραγματικά παγιδευμένο, η νεαρή απάντησε αρκετά σκεπτική και με καθυστέρηση: "Ένιωσα παγιδευμένη για όσο καιρό υπήρξα μέσα σε μία πραγματικά κακοποιητική σχέση".

Η ίδια ενώ χαρακτήρισε τη διασημότητα ως κάτι σουρεαλιστικό και απολύτως σοκαριστικό, ωστόσο, απολύτως ώριμα εξήγησε ότι το πιο ωραίο κομμάτι του να είναι κανείς διάσημος ειναι το γεγονός ότι του δίνεται φωνή να μιλήσει για σοβαρά ζητήματα και κυρίως να ακουστεί αυτό που θα πει.

 

"Υπάρχου κι άλλα ωραία με τη διασημότητα, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό και προσπαθώ να το αξιοποιώ όσο περισσότερο μπορώ", λέει η Eilish. 

"Καμία ιδιωτικότητα, ποτέ ξανά, με κανέναν πιθανό τρόπο", λέει, ενώ όταν τη ρωτούν για τα social media και το Internet, η Eilish δηλώνει ότι υπάρχουν πολλά καλά στο Διαδίκτυο, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι πάντα "το ότι κάποιος πιστεύει ό,τι διαβάζει. Επειδή το είδε κάπου δημοσιευμένο μπορεί να πιστέψει ότι είναι αλήθεια, ενώ πρόκειται για το μεγαλύτερο ψέμα".

Η Eilish δηλώνει ότι εκείνο που της λείπει περισσότερο σε αυτή τη φάση της ζωής της είναι ο ύπνος, ότι ηρεμεί όταν οδηγεί γρήγορα με το αυτοκίνητό της -μάλιστα κατάφερε να ανησυχήσει τους πάντες στο στούντιο της φωτογράφισης, λέγοντας ότι αγγίζει τα 120 χλμ- ενώ όταν θα φτάσει τα 80 ελπίζει ο κόσμος να έχει αλλάζει ριζικά. 

"Δεν πιστεύω ότι θα ζήσω τόσο. Ποιος ζει τόσο στις μέρες μας; Εδώ είναι σα να έχουμε μπροστά μας μόλις μια δεκαετία. Αλλά αν συμβεί αυτό θα ήθελα να δω ότι οι άνθρωποι πια θα νοιάζονται αληθινά για το περιβάλλον και δεν θα έχουν βαλθεί να ξεπαστρέψουν τους πάντες και τα πάντα στον πλανήτη!".

Με στοιχεία από το Vanity Fair 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραβείο Ρίμπα: Στους Kazuyo Sejima και Ryue Nishizawa το Χρυσό Μετάλλιο Αρχιτεκτονικής 2025

Πολιτισμός / Βραβείο RIBA: Στους Kazuyo Sejima και Ryue Nishizawa το χρυσό μετάλλιο αρχιτεκτονικής 2025

Πρόκειται για δύο πραγματικούς πρωτοπόρους της αρχιτεκτονικής, που με ένα εμπνευσμένο πρότυπο για το μέλλον του δομημένου μας περιβάλλοντος δείχνουν αθόρυβα τον δρόμο στους άλλους αρχιτέκτονες.
LIFO NEWSROOM
Η Αργυρώ Χιώτη νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου

Πολιτισμός / Η Αργυρώ Χιώτη νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου

Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της ανοιχτής διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, όπως προβλέπει η νομοθεσία, με την επιτροπή να καταλήγει στην εισήγησή της μετά από αξιολόγηση των υποψηφίων
LIFO NEWSROOM
Το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών αναγνωρίζεται ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς

Πολιτισμός / Το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών αναγνωρίζεται ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς

Το Σπαθάρειο Μουσείο ιδρύθηκε το 1991 σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου και στεγάστηκε αρχικά στην πλατεία Κασταλίας, προτού μεταφερθεί σε ιδιόκτητο κτήριο του Δήμου
LIFO NEWSROOM
Εγκαίνια για το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία

Πολιτισμός / Εγκαίνια για το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία

Η συντομογραφία του μουσείου, GEM (Grand Egyptian Museum), παραπέμπει και στην αγγλική λέξη "gem", που σημαίνει «πολύτιμος λίθος», τονίζοντας έτσι τη σημασία και τη μοναδικότητα του μουσείου ως ένα «κόσμημα» της αιγυπτιακής πολιτιστικής κληρονομιάς
LIFO NEWSROOM
Ένας οσκαρικός διεκδικητής, ένα υπέροχο μελόδραμα κι ένα arthouse slasher από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ένας οσκαρικός διεκδικητής, ένα υπέροχο μελόδραμα κι ένα arthouse slasher από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο «Brutalist» του Μπρέιντι Κόρμπετ, η ευχάριστη έκπληξη που λέγεται «All Shall be Well» και η sui generis ταινία τρόμου «In a Violent Nature» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ