ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.1.2021 | 01:08

Παλιές συνομιλίες.

Είμαι από αυτούς που είναι ακόμα σε αναστολή. Επειδή βαριόμουν λοιπόν, έκατσα στο φμπ και διάβαζα συνομιλίες από όταν το πρωτοεφτιαξα το 2008!!!!! Παιδάκι τοτε ακόμα. Τα συμπεράσματα μου τα εξής: Χαίρομαι πάρα πολύ που από τότε αν έβλεπα ότι δεν με σέβονται έφευγα. Στεναχωριέμαι που είδα κάποια πράγματα που είπα ότι ναι τότε εδώ είχα όντως λάθος. Χαίρομαι που από τότε δεν εβριζα και προσπαθούσα να είμαι ήρεμος πάντα. Τώρα είμαι πιο ζεν ακόμα. Στεναχωρέθηκα για ανθρώπους που είδα ότι δεν υπάρχουν πλέον στην ζωή μου και άλλα πολλα. Εντέλει χαίρομαι που ειμαι η βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού μου μετά από τόσα χρόνια και ότι έχω κάνει μια εξέλιξη!
3
 
 
 
 
σχόλια
Η ηρεμία και η πραότητα κάνουν θαύματα και σου εύχομαι να παραμείνεις έτσι!!!! Πάντα να παίρνεις τις κατάλληλες αποφάσεις για σένα!!!!! Και ναι είναι καλό να φεύγουμε μακριά από ανθρώπους που δεν μας σέβονται. Μην στενοχωριέσαι για τα άτομα με τα οποία δεν μιλάς, κράτησε τις καλές αναμνήσεις μαζί τους και πάντα να εξελίσσεσαι!!!!!!
Η ηρεμια είναι μεγάλο προσόν για μένα αν και όλοι λένε ότι σε πατάνε έτσι. Κάνουν λάθος όμως. Μπορείς και να έχεις όρια και να είσαι ήρεμος ευγενικός και καλός.
Scroll to top icon