ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.2.2021 | 13:19

Που τελειώνει ο πάτος;

Καλημέρα lifo! Ακολουθεί σεντόνι, κουβέρτα και πάπλωμα! Είμαι σκατά κι απόσκατα, χωρίς διάθεση για τίποτα. Χώρισα από έναν άνθρωπο που αγαπούσα πολύ και πλέον δεν έχουμε καμία επαφή. Πάνω που είχα αρχίσει κάπως να το συνειδητοποιώ κι είχα σταματήσει να περιμένω κάτι να γίνει γνωρίζω τύπο που too good to be true -και ναι συνήθως αν σας φαίνεται πολύ καλό, δεν είναι- στραβώνει η φάση, αλλά είπαμε να του δώσουμε μια ευκαιρία κάτι που προφανώς δεν έγινε και έγινε το γνωστό gosting. Κι εκεί που είχα λίγο αναθαρρήσει τώρα πάλι στα πατώματα. Μέσα σε όλα έχω τρομερή δουλειά που δεν αντέχω να την κάνω και μεταξύ μας απορώ και πως την έκανα τόσο καιρό ειδικά μετά το χωρισμό. Ξέρω ότι πρέπει να ζοριστώ και να ασχοληθώ αλλά ειλικρινά δεν αντέχω! Φίλοι δεν υπάρχουν, τουλάχιστον με τη σωστή έννοια του όρου. Νομίζω αν δεν είχαμε καραντίνα θα είχα εξαφανιστεί! Πήγα και σε ψυχολόγο αλλά δεν βοήθησε αντιθέτως με έκανε τόσο σκατά που μετά έπαιρνα κλαίγοντας τον πρώην μου τηλέφωνα, γιατί νιώθω ότι είναι ίσως και ο μόνος άνθρωπος που πίστεψε σε μένα. Προσπαθώ να φέρομαι καλά στους ανθρώπους και να είμαι ειλικρινής, αλλά έχω βαρεθεί να εισπράττω κοροϊδία και μάλιστα χωρίς λόγο. Δεν με πονάει τόσο που χαλάνε οι καταστάσεις αλλά το γεγονός πως όλοι μου φέρονται χωρίς τον στοιχειώδη σεβασμό.Και ναι στη θεωρία δεν φταις εσύ για το πως φέρονται οι άλλοι, αλλά εσύ βιώνεις το αποτέλεσμα. Έχω χάσει κάθε πίστη για τα καλύτερα και απλά νομίζω ότι έτσι ήταν πάντα κι έτσι θα 'ναι! Να έχετε μια όμορφη εβδομάδα! Οι εξομολογήσεις σας είναι το μόνο που έχω όρεξη να διαβάζω!
4
 
 
 
 
σχόλια
Μία φορά πήγα σε ψυχίατρο στη ζωή μου όταν έχασα το μπαμπά μου. Η αλήθεια είναι πως έφυγα χειρότερα από όταν πήγα. Ήταν ένας ειδικός κυριολεκτικά και για γέλια αλλά και για πολλές σφαλιάρες.
Scroll to top icon