LIVE!

Πάτρα: 9χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με κορωνοϊό

Πάτρα: 9χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με κορωνοϊό Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Ένας 9χρονος που έχει προσβληθεί από κορωνοϊό νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Το παιδί εισήχθη στο νοσοκομείο με πνευμονία και το μεσημέρι της Τρίτης μπήκε στον θάλαμο αρνητικής πίεσης. Δεν έχει διασωληνωθεί, αλλά του παρέχεται οξυγόνο.

Η μητέρα του παιδιού έχει προσβληθεί και η ίδια από κορωνοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η γυναίκα είναι νοσηλεύτρια που εργάζεται στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου το τελευταίο διάστημα έχει καταγραφεί διασπορά του ιού.

Σε ό,τι αφορά στον 9χρονο, ερευνάται αν έχει προσβληθεί από τη βρετανική μετάλλαξη του κορωνοϊού και δείγμα του έχει ήδη αποσταλεί στην Αθήνα για εργαστηριακό έλεγχο.

Ελλάδα
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέρρες: Μαζική συγκέντρωση για τα δύο χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών

Ελλάδα / Σέρρες: Μαζική συγκέντρωση για τα δύο χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών

Η σημερινή κινητοποίηση έρχεται λίγες εβδομάδες  μετά την έντονη διαμαρτυρία που είχε πραγματοποιηθεί έξω από τα πολιτικά γραφεία του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή
LIFO NEWSROOM
Guardian για Τέμπη: «Οργή στην Ελλάδα καθώς η δεύτερη επέτειος της τραγωδίας προκαλεί μαζικές διαδηλώσεις»

Ελλάδα / Guardian για Τέμπη: «Οργή στην Ελλάδα καθώς η δεύτερη επέτειος της τραγωδίας προκαλεί μαζικές διαδηλώσεις»

«Τα επακόλουθα της σύγκρουσης που άφησε πίσω της 57 νεκρούς το 2023 άσκησε πίεση στον πρωθυπουργό εν μέσω αυξανόμενης πεποίθησης για συγκάλυψη από τις αρχές», γράφει ο Guardian
LIFO NEWSROOM