Μητσοτάκης: Να πείσουμε τους καχύποπτους ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά

Μητσοτάκης: Να πείσουμε τους καχύποπτους ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Επίσκεψη στο Mega Εμβολιαστικό Κέντρο (Ηelexpo) στο Μαρούσι πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός, αφού ευχαρίστησε όλους «όσοι έχουν εμπλακεί στην επιχείρηση ''Ελευθερία''» ανέφερε ότι η χώρα μέχρι και χθες ξεπέρασε τους 500.000 εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού.

Ο κ. Μητσοτάκης επιθεώρησε το πρώτο από τα τέσσερα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα τα οποία έχουν οργανωθεί προκειμένου να αυξηθεί σημαντικά η καθημερινή δυνατότητα εμβολιασμών ενώ ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων διότι -όπως είπε- έχουν στελεχώσει το κέντρο αυτό, το οποίο θα λειτουργεί σε πρώτη φάση από τις 8 μέχρι τις 8 με δυνατότητα διεύρυνσης ωραρίου σε ένα χώρο ασφαλή.

 

Μητσοτάκης: Να πείσουμε τους καχύποπτους ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά Facebook Twitter

«Αυτό το οποίο μας ενδιαφέρει είναι όπως έχει γίνει μέχρι σήμερα, οι πολίτες να έρχονται, να τυγχάνουν της εξυπηρέτησης που τους αξίζει, να εμβολιάζονται γρήγορα και με ασφάλεια και αυτή η διαδικασία να τρέχει με όσο το δυνατόν πιο γρήγορους ρυθμούς. Η περιπέτεια αυτή θα τελειώσει όταν με το καλό έχει εμβολιαστεί ένα σημαντικό ποσοστό των συμπολιτών μας» ανέφερε.

Επίσης δήλωσε ότι υπάρχει η δυνατότητα επιτάχυνσης της διαδικασίας των εμβολιασμών.

Επίσης, ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον διοικητή του MEGA εμβολιαστικού κέντρου στη Θεσσαλονίκη, αντισυνταγματάρχη κ. Καρόζη.

Ο κ. Μητσοτάκης κατά την συνομιλία του με τον επικεφαλής του εμβολιαστικού κέντρου Θεσσαλονίκης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ετοιμότητα του κέντρου το οποίο και αυτό θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τη Δευτέρα, και τόνισε ότι θα προστεθούν -όπως δεσμεύθηκε η κυβέρνηση- δύο ακόμα μεγάλα αντίστοιχα εμβολιαστικά κέντρα στην Αθήνα.

Μητσοτάκης: Να πείσουμε τους καχύποπτους ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά Facebook Twitter
Μητσοτάκης: Να πείσουμε τους καχύποπτους ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά Facebook Twitter

«Αν κριθεί απαραίτητο έχουμε τότε τη δυνατότητα να φτιάξουμε και άλλα έτσι ώστε να αυξήσουμε σημαντικά τη δυνατότητα των ημερήσιων εμβολιασμών. Να τονίσω ότι ήδη και σήμερα είμαστε από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη σε ημερήσιους εμβολιασμούς αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι αυτή η διαδικασία τρέχει απρόσκοπτα, είναι μία διαδικασία ηλεκτρονική, εμείς ειδοποιούμε τους πολίτες σε αντίθεση με άλλες χώρες δεν υπάρχει καμία ταλαιπωρία και υπάρχει πολύ μεγάλη ικανοποίηση από τους πολίτες ότι το κράτος τους αντιμετωπίζει με την αξιοπρέπεια που τους αρμόζει» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε επίσης ότι είναι πολύ σημαντικό «να πείσουμε και τους υπόλοιπους συμπολίτες μας οι οποίοι ενδεχομένως να είναι ακόμα καχύποπτοι, ότι τα εμβόλια είναι και ασφαλή και αποτελεσματικά και όλος ο επαγγελματισμός ο οποίος εκπέμπεται και μέσα από τη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων, νομίζω ότι κατατείνει ακριβώς αυτό το μήνυμα».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Πολιτική / Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Από «ιερό ευαγγέλιο εθνικής αυτογνωσίας» μετατράπηκε σε φιάσκο της κυβέρνησης, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Η κυβέρνηση επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρα εναντίον όσων έψαχναν την αλήθεια εδώ και δύο χρόνια», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM
Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Εντοπίστηκαν δύο με ναρκωτικά

Πολιτική / Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Απομακρύνθηκαν δύο με ναρκωτικά

Κατά την επαναξιολόγηση εντοπίστηκαν δύο υπάλληλοι που είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά και απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
LIFO NEWSROOM
Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Πολιτική / Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Η Ελλάδα, βγαίνοντας από τη δεκαετή οικονομική κρίση, προσπαθεί να προσαρμοστεί στις εξελίξεις και να παραμείνει ανταγωνιστική έναντι της Τουρκίας, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού
LIFO NEWSROOM