ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.2.2021 | 20:54

Να πω και τα δικά μου

Θα μπω κατευθείαν στο ψητό, αν και νομίζω ότι λίγο πολύ, όλοι και όλες είμαστε στην ίδια κατάσταση. Είμαι 28 χρόνων και πραγματικά νιώθω ότι ο χρόνος με κυνηγά, ότι δεν θα προλάβω. Ήρθε και η κλεισούρα, ήρθε και η ανεργία... Απλά νιώθω ότι δεν υπάρχει μέλλον. Ζω με τους δικούς μου, ευτυχώς δεν μας λείπει κάτι, αλλά ρε παιδιά, νιώθω ότι δεν έχω χρόνο, ότι δεν θα φτιάξουν τα πράγματα. Ειδικά σε ό, τι έχει να κάνει με την εργασία έχω μείνει πίσω, δεν πήρα στα σοβαρά το μέλλον μου και τώρα απλά δεν ξέρω τι κάνω και πού βαδίζω... Δεν θέλω να κάνω μια δουλειά μόνο για να δουλεύω. Τι μας λες ρε κοπελιά, θα μου πείτε τώρα, αλλά πνίγομαι... Θέλω κάτι πιο πάνω από εμένα στην καθημερινότητά μου, θέλω να βρω τον δρόμο μου. Και όσο και αν δεν σνομπάρω δουλειές, πείτε μου ειλικρινά, πώς θα βρεις τον δρόμο σου, όταν στον τόπο σου τα 2/3 των αγγελιών έχουν να κάνουν με πωλήσεις και σερβιτόρες; *Παρακαλώ, όχι ειρωνείες, απλά ήθελα κάπου να τα γράψω.
2
 
 
 
 
σχόλια

Θα σας έλεγα να το σκεφτείτε για εξωτερικό, φεύγοντας με τα πόδια κιόλας μόλις δοθεί η ευκαιρία. :-) Δεν χρειάζεται απαραίτητα να γίνετε μόνιμη μετανάστρια στο εξωτερικό. Κοιτάξτε για δουλειά σε κάποια εταιρεία με γραφεία στο εξωτερικό σε θέση που δεν χρειάζεται ειδικότητα (το λεγόμενο "entry-level position"), έχοντας σκοπό να μείνετε λίγο-πολύ μια διετία. Έτσι όχι μόνο θα κάνετε επαγγελματκά κάτι πέρα από σέρβις και πωλήσεις, αλλά θα έχετε και άλλα οφέλη. Πρώτον, θα δείτε πώς λειτουργούν γενικότερα οι υποδομές και οι εργασιακοί χώροι, αποκτώντας κιόλας νέες εντυπώσεις. Η αλλαγή παραστάσεων είναι από μόνη της αναζωογονητική. Επίσης, θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και θα κάνετε διασυνδέσεις που μπορεί να οδηγήσουν κάπου. Εναλλακτικά (αυτό πάλι μετά καραντίντας), αν πληροίτε τις προϋποθέσεις, σκεφτείτε το για αεροσυνοδός στις γνωστές αεροπορικές εταιρείες με βάσεις στα ΗΑΕ, που επίσης σάς προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες μέσω της εργασίας.
Για να βρείτε το δρόμο σας και να πάτε πιο πάνω, πρέπει πρώτα να ξεφύγετε από το βάλτο της καθημερινότητας που σας τραβά προς τα κάτω. Σας εύχομαι να γίνουν ευνοϊκές οι συνθήκες σύντομα ώστε ν' αποφασίσετε την αλλαγή προς το καλύτερο.

Αλίμονο σε εμάς τους νέους! Τι έχουμε να τραβήξουμε έτσι όπως θα είναι η οικονομία μόλις βγούμε από όλο αυτό που ζούμε. Είμαστε οι μεγάλοι αδικημένοι των lockdown και δεν το αναγνωρίζει κανείς.

Όπως βλέπεις τα δικά σου προβλήματα δεν αφορούν κανέναν. Το μόνο που έχει σημασία είναι να εμβολιαστούν οι ηλικιωμένοι.

Scroll to top icon