Moving Spirits: Τα κοκτέιλ που φτάνουν στο σπίτι σου ακριβώς όπως πρέπει

Moving Spirits Facebook Twitter
Φωτό: www.vardali-photography.com
0

ADVERTORIAL

ΛENE OTI τα ανήσυχα πνεύματα είναι εκείνα που μπορούν να βρουν τη λύση, όταν τα πάντα μοιάζουν να οδηγούν σε αδιέξοδο. Η Moving Spirits προτείνει έναν τρόπο για να περάσουμε αυτές τις μέρες λίγο πιο όμορφα κι αυτό στην παρούσα φάση ακούγεται σαν λύση σωτηρίας. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι πως παρουσιάζει στην πιο επαγγελματική εκδοχή της μια νέα τάση που ήρθε για να μείνει, αφού αποδεικνύει πως το κοκτέιλ μπορεί να φτάσει σπίτι σου ακριβώς όπως πρέπει, αλλάζοντας για πάντα την άποψη πως αυτή η απόλαυση προσφέρεται μόνο στο μπαρ.

Τρεις φίλοι, οι Πάνος Κανελλόπουλος, Γιάννης Κλειδέρης και Γιώργος Στεφάνου, όλοι τους έμπειροι bartenders, ένωσαν τις δυνάμεις αλλά και τη θετική τους ενέργεια για να δημιουργήσουν τα «αποστάγματα που κινούνται». 


H Moving Spirits –που πολύ πετυχημένα εκφράζει δύο διαφορετικές έννοιες– είναι το μπαρ που σερβίρει στον χώρο σου τα αγαπημένα σου κοκτέιλ, και μάλιστα στην πιο προσεγμένη και επαγγελματική εκδοχή τους. Άλλωστε, εδώ οι μείξεις είναι η μία και μοναδική τέχνη που προσφέρεται απλόχερα, δημιουργώντας πιο όμορφες μέρες και νύχτες στο σπίτι.

Στον κατάλογο της Moving Spirits θα βρεις μια σειρά από signature cocktails με εμπνευσμένες συνταγές, αλλά και classic επιλογές που δημιουργούνται με μεγάλο μεράκι αλλά και βαθιά γνώση του χώρου.

Moving Spirits Facebook Twitter
Φωτό: www.vardali-photography.com

Ό,τι κι αν παραγγείλεις, φτάνει στην πόρτα σου σε μια eco friendly συσκευασία που αποτελείται από ένα βαζάκι με το κοκτέιλ της επιλογής σου κι ένα ποτήρι με τον πάγο και τις γαρνιτούρες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κουνήσεις το κοκτέιλ σου και να το σερβίρεις, ακολουθώντας το μότο «shake - pour - vibe». Όσο για την απόλαυση, αυτή είναι δεδομένη, και μάλιστα σε ποσότητα 220 ml, για να διαρκεί όσο περισσότερο γίνεται. 


Πολλές φορές η παράδοση γίνεται από τους ίδιους τους δημιουργούς της Moving Spirits, που μεταφέρουν, μαζί με το ποτό, και τα vibes τους, όπως ακριβώς θα συνέβαινε στην μπάρα του κινούμενου μπαρ τους, αλλά ακόμα κι αν δεν έρθει κάποιος από την ομάδα, θα φροντίσουν να σου στείλουν την προσωπική τους ευχή σε μια καρτούλα που, πίστεψέ με, θα σου φτιάξει τη διάθεση.

H Moving Spirits, που εξειδικεύεται στις υπηρεσίες μπαρ για κάθε εκδήλωση, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τον τρόπο που αναδεικνύει το δικό σου, προσωπικό concept –το bar-truck της είναι μία από τις μοναδικές υπηρεσίες που θα βρεις–, συνεχίζει να κινείται ελεύθερα και ακούραστα, φέρνοντας στην πόρτα σου αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο, ένα αυθεντικό κοκτέιλ, ένα ειλικρινές «στην υγειά σου» και μια αίσθηση ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται το αληθινό χαμόγελο τριών φίλων που βρίσκουν τον τρόπο να κινούνται συνεχώς, προτείνοντας μια διέξοδο μέσα στην κρίση της καραντίνας.

Moving Spirits Facebook Twitter
Φωτό: www.vardali-photography.com
Moving Spirits Facebook Twitter
Φωτό: www.vardali-photography.com

Movingspirits.gr, Facebook: themovingspirits, Instagram: themovingspirits, Delivery: 211 4141451 & μέσα από efood, Wolt, box

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τοkaj: Η περιοχή των αυτοκρατορικών κρασιών της Ουγγαρίας

Το κρασί με απλά λόγια / Τοkaj: Η περιοχή των αυτοκρατορικών κρασιών της Ουγγαρίας

Τι είναι το Aszu, το Szamorodni, το Furmint και το Harslevelu; O Robert Kindl, γενικός διευθυντής του θρυλικού Oremus, εξηγεί στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET τον Παναγιώτη Ορφανίδη γιατί το Tokaj είναι μια από τις σημαντικότερες οινοπαραγωγικές περιοχές της Ευρώπης.
THE LIFO TEAM
Πού έμαθαν να πίνουν μπίρα οι Αθηναίοι;

Ιστορία μιας πόλης / Πού έμαθαν να πίνουν μπίρα οι Αθηναίοι;

Φιξ, Μετς, Κλωναρίδη. Τρία τοπωνύμια, τρεις περιοχές της Αθήνας που σχετίζονται με τη ζυθοποιία. Επιχειρήσεις που έμαθαν στην αθηναϊκή κοινωνία να πίνει μπίρα, να την απολαμβάνει κατ’ οίκον ή σε πάρκα. H Αγιάτη Μπενάρδου συζητά με τον Βασίλη Νάστο για τη ζυθοποιία Κλωναρίδη και την εξέλιξη της περιοχής των Πατησίων.
THE LIFO TEAM
Alchemist

Γεύση / Στο Alchemist, ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, η δυσφορία είναι στο μενού

Σε ένα εστιατόριο της Κοπεγχάγης σερβίρονται ωμές μέδουσες και παγωτό από αίμα γουρουνιού ενώ στην οροφή προβάλλονται βίντεο σχετικά με την κλιματική αλλαγή. Πρόκειται για «γαστρονομική όπερα» ή για μια ηδονιστική υπερβολή;
THE LIFO TEAM
Kennedy

Γεύση / Kennedy: Για γαλλικά κρασιά, ψωμί με βούτυρο και ακροάσεις δίσκων

Στο νέο wine bar του κέντρου -που έχει πάρει το όνομα του από το biannual περιοδικό του Chris Kontos- θα βρίσκουμε κρασιά που δεν παίζουν αλλού στην Αθήνα ενώ η μουσική και ο ήχος θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Σωτήρης Κοντιζάς: «Έχω ακούσει σε τσακωμό ότι έχω αλλάξει, αλλά δεν το έχω νιώσει»

Γεύση / Σωτήρης Κοντιζάς: «Έχω ακούσει σε τσακωμό ότι έχω αλλάξει, αλλά δεν το έχω νιώσει»

Ο σταρ σεφ που όλοι θεωρούν «δικό τους άνθρωπο», σε μια συνέντευξη για την κατάσταση της εστίασης στην Αθήνα και την επιλογή του να αποχωρήσει από τρία από τα μαγαζιά που έστησε στο κέντρο της πόλης.
M. HULOT
Εκπέμπει SOS ο ελληνικός αμπελώνας; Ο γκουρού της αμπελουργίας Στέφανος Κουνδουράς απαντά.

Το κρασί με απλά λόγια / Εκπέμπει SOS ο ελληνικός αμπελώνας; Ο γκουρού της αμπελουργίας Στέφανος Κουνδουράς απαντά

Ο καθηγητής αμπελουργίας Στέφανος Κουνδουράς εξηγεί στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη την κατάσταση που επικρατεί στον ελληνικό αμπελοοινικό κόσμο αυτήν τη στιγμή.
THE LIFO TEAM
CHECK Manari:

Γεύση / Manari: O Άρης Βεζενές έφτιαξε την ταβέρνα που έλειπε από το κέντρο

Με βλέμμα στην παράδοση, βελτιώνοντας όσα μπορούν να αναβαθμιστούν σε μια ταβέρνα το 2024 χωρίς να «κλοτσάνε», ο μεγάλος restaurateur προσφέρει κλασικά ταβερνίσια και προσιτά πιάτα, «μπινελίκια» και παϊδάκια-λουκούμια που θα ψήνονται στο κέντρο της πόλης - πράγμα σπάνιο πια.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Μαρία Ταμιωλάκη: «Η πορεία μου από το Μπορντό στις νομαδικές οινοποιήσεις»

Το κρασί με απλά λόγια / Μαρία Ταμιωλάκη: «Η πορεία μου από το Μπορντό στις νομαδικές οινοποιήσεις»

Η οινολόγος Μαρία Ταμιωλάκη εξιστορεί στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και στον Παναγιώτη Ορφανίδη την εμπειρία της στo Μπορντό και στο Haute Brion, ένα από τα πιο εμβληματικά οινοποιεία στον κόσμο, στην επιστροφή στην Κρήτη και στη «gypsy wine making» φιλοσοφία.
THE LIFO TEAM
Bobota

Γεύση / Bobota: Προζυμένια ψωμιά που ψήνονται σε ένα σπίτι στη Νέα Σμύρνη

Μέσα από την ενασχόλησή του με το προζύμι και την αργή ωρίμανση, ο Γιώργος Τασούλας επαναπροσδιόρισε τη σχέση του με τον χρόνο. Από τις καραντίνες μέχρι σήμερα, ζυμώνει, ξεφουρνίζει και μοιράζει τα γεμάτα γεύση ψωμιά του πόρτα πόρτα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ