ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.3.2021 | 21:44

Ερώτηση!!

Βρισκόμασταν περιστασιακά 1 φορά το μήνα και περνούσαμε καλά, ταινία,χαδακια, συζητήσεις και σεξ. Υπήρχε χημεία. Μετά εξαφανίστηκε. Τον συνάντησα τυχαία, με είδε, με χαιρέτησε(με αποκάλεσε με το όνομα όπου με φωνάζουν μονο πολύ κοντινοί μου ανθρωποι) και ρώτησε αν είμαι καλά.. Χωρίς να σταματήσω, το Χαιρέτησα, του είπα πως είμαι καλά και συνέχισα τον δρόμο μου. Έπειτα από μερικές ώρες (δεν κοιτάζει ποτέ στορυ ινστα ή κάνει λαικ, πολύ πολύ πολύ σπάνια), έχει κάνει λαικ στην πρόσφατη φωτογραφια μου. Ο ίδιος εάν επιθυμούσε κάτι από εμένα θα μου το είχε δηλώσει πιστεύω.. Γιατί συνέβει αυτό?
1
 
 
 
 
σχόλια

Αν ήθελε κάτι σταθερό και ουσιαστικό μαζί σου δεν θα εξαφανιζόταν. Τώρα αν εσύ θεωρείς σημάδια ζωής τα likes, τότε είναι δική σου φαντασία. Οι άνθρωποι που θέλουν, μιλούν ουσιαστικά και δεν παίζουν παντομίμα. Εν ολίγοις πέρασε απλά καλά μαζί σου.

Scroll to top icon