Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ανέβασε φωτογραφία να θηλάζει το μωρό της: «Όμορφο αγόρι»

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ανέβασε φωτογραφία να θηλάζει το μωρό της: «Όμορφο αγόρι» Facebook Twitter
Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι με τον σύζυγό της. Instagram
0

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram να θηλάζει το νεογέννητο μωρό της, που ήρθε στον κόσμο στις 8 Μαρτίου. 

Η 29χρονη ηθοποιός και μοντέλο με τον σύζυγό της, Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν από μερικές ημέρες, όταν γεννήθηκε ο μικρός Σιλβέστερ Απόλο, του οποίου το φύλο αποκάλυψε μόλις τώρα. 

«Όμορφο αγόρι», σχολίασε στο στιγμιότυπο που την δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της και να θηλάζει το 2 εβδομάδων παιδί της, κάνοντας για πρώτη φορά αναφορά στο φύλο του. 

Όταν τον περασμένο Οκτώβριο, αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μέσα από ένα άρθρο στη Vogue, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εξήγησε γιατί δεν ήθελε να πει το φύλο του μωρού. 

«Όταν με τον άντρα μου λέμε σε φίλους ότι είμαι έγκυος, η πρώτη τους ερώτηση μετά τα "συγχαρητήρια" είναι σχεδόν πάντα, "Ξέρετε τι θέλετε;". Μας αρέσει να απαντάμε πως δεν θα μάθουμε το φύλο μέχρι το παιδί να γίνει 18 ετών και μετά να μας πει», είχε γράψει τότε. 

«Όλοι γελάνε. Υπάρχει ωστόσο αλήθεια σε όλο αυτό, πως οι πιθανότητες είναι μακράν πιο περίπλοκες από οποιαδήποτε γεννητικά όργανα μπορεί να έχει όταν γεννηθεί. Στην τελική δεν έχουμε ιδέα ποιος μεγαλώνει μέσα στην κοιλιά μου», πρόσθεσε. 

Εκτός από την πρώτη φωτογραφία όπου επιβεβαίωσε την γέννηση του μωρού, η 29χρονη Έμιλι μοιράστηκε πρόσφατα και μερικά στιγμιότυπα από τον τοκετό.

Ωστόσο εκείνο που συζητούν εντυπωσιασμένοι οι φανς της είναι πόσο σύντομα επανήλθε το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη, όπως φαίνεται σε Instagram Stories που δημοσίευσε η ίδια αλλά και φωτογραφίες από την πρόσφατη βόλτα  με τον σύζυγό της, το νεογέννητο παιδί τους και τον σκύλο τους, Colombo, στη Νέα Υόρκη.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ανέβασε φωτογραφία να θηλάζει το μωρό της: «Όμορφο αγόρι» Facebook Twitter

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίζει την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου ως «ημέρα αγάπης» ενόψει των εκλογών

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίζει την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου ως «ημέρα αγάπης» ενόψει των εκλογών

Ο Τραμπ αναφέρθηκε στους χιλιάδες υποστηρικτές του που ταξίδεψαν στην Ουάσινγκτον εκείνη την ημέρα, υποστηρίζοντας ότι το έκαναν επειδή «πίστευαν ότι οι εκλογές ήταν νοθευμένες
LIFO NEWSROOM
Τι σημαίνει η απόφαση της Μελόνι να εξισώσει την παρένθετη μητρότητα με εγκλήματα διεθνούς χαρακτήρα

Διεθνή / Η Μελόνι εξισώνει την παρένθετη μητρότητα με έγκλημα και εξαϋλώνει τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ στην Ιταλία

Από την Τετάρτη, τα ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, απαγορεύεται να ταξιδεύουν στο εξωτερικό - Τι ισχύει στις υπόλοιπες χώρες
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ: «Ο Σινουάρ είναι νεκρός» - Εντολή Νετανιάχου να ενημερωθούν οι οικογένειες των ομήρων

Διεθνή / Ισραήλ: «Ο Σινουάρ είναι νεκρός» - Εντολή Νετανιάχου να ενημερωθούν οι οικογένειες των ομήρων

Οι οικογένειες όσων εξακολουθούν να κρατούνται όμηροι στη Γάζα, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους μετά τις αναφορές για την πιθανή δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς
LIFO NEWSROOM