ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.3.2021 | 04:38

Έχασα 11 μήνες απ' τη ζωή μου έτσι

Μιλούσα 11 μήνες μαζί της σε καθημερινή βάση Μηνύματα, τηλέφωνα, βιντεοκλήσεις με τις ώρες, παιχνίδια, ταινίες διαδικτυακά κτλπ Όλα κυλούσαν όμορφα, υπήρχαν κ μικροπαρεξηγήσεις αλλά στο τέλος τα βρίσκαμε Η χημεία απίστευτη κ περιμέναμε με φουλ ανυπομονησία τη γνωριμία από κοντά Η γνωριμία άργησε 11 μήνες λόγω καραντίνας κ κάποιων άλλων απρόοπτων Καταφέραμε κ βρεθήκαμε επιτέλους αυτή τη βδομάδα, περάσαμε τη μερα κ τη νύχτα μαζί Ομολογώ ότι δεν ήταν τόσο ονειρικά όσο το περιμέναμε, συμφωνήσαμε κ οι 2 σε αυτό Υπήρχε ναι μεν χημεία αλλά κάπου κλωτσούσε το πράγμα Αποφασίζω να μη παραιτηθώ τόσο εύκολα απ' αυτό, 11 μήνες είναι αυτοί, της λέω ότι θα ήθελα να βρεθούμε και 2η και 3η φορά να δούμε πως θα πάει Σίγουρα σε μια συνάντηση καταλαβαίνεις πολλά περισσότερα απ' το τηλέφωνο κ τα μηνύματα αλλά θεωρώ ότι μια μέρα 24 ωρών δεν είναι αρκετή ώστε να καταλάβεις τι ακριβώς παίζει Εκείνη υποστηρίζει ότι αν δεν ήταν τώρα τη πρώτη φορά όπως τα περιμέναμε, δε πρόκειται να αλλάξει κάτι τις επόμενες Δεν βοηθάει η απόσταση είπε, δεν είμαστε στην ίδια πόλη ώστε να βρισκόμαστε κάθε μέρα κ να το δουλέψουμε, δε μπορεί να περιμένει μέχρι πότε θα είναι η επόμενη συνάντηση κ αν πάει καλά Καταλαβαίνω κ τη πλευρά της κ το δέχτηκα με βαριά καρδιά Η αλήθεια είναι ότι έγιναν όλα πολύ γρήγορα, δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί Στο τελευταίο μας τηλεφωνο έκλαιγε με λιγμους που αποχαιρετιομασταν, παρόλαυτα δεν άλλαξε γνώμη Δε ξέρω τι να σκεφτώ, δε ξέρω τι πήγε λάθος, πολλά τα σενάρια Ίσως να μη της άρεσα τόσο, ίσως την απογοήτευσα, ίσως ήθελε απλά να περάσει καλά κ τέλος, ίσως πράγματι να μη ταιριάζουμε οσο πιστεύαμε, δε ξέρω Την σκεφτομαι συνέχεια, αλλά νομίζω δε πρέπει να κάνω κάτι, ήταν δικιά της απόφαση να το λήξουμε Ξέρω ότι για αρκετούς μήνες θα είμαι χαλια καθώς έχω αναπτύξει συναισθήματα για εκείνη κ έκανα όνειρα Μακάρι να μπορούσα να δω τα πράγματα πιο αναίσθητα, πιο ρεαλιστικά Τι με συμβουλευετε να κάνω; Σας ευχαριστω!
7
 
 
 
 
σχόλια

Επισης μην σκεφτεσαι οτι εχασες 11 μηνες απο την ζωη σου. Ολα οσα ερχονται στο μονοπατι μας ειναι εμπειριες που μας διδασκουν και κατι καινουργιο....!

Καλο θα ηταν να προχωρησεις παρακατω.Υποτιθεται οτι εφοσον ολα ηταν ονειρικα στα μυνηματα και στις κλησεις πριν καν βρεθειτε αυτο συνεπαγεται οτι θα επρεπε να ηταν μια φανταστικη ημερα οταν θα την περνουσατε επιτελους απο κοντα.Δυστυχως η κοπελα εχει δικιο.Αφου δεν σας βγηκε εξαρχης δεν προκειται να σας βγει αργοτερα. Βεβαια μια δοκιμη ποτε δεν εβλαψε κανεναν αλλα δυσκολο το κοβω.

Scroll to top icon