Το ΜΕΤ Gala επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με την ποιήτρια Αμάντα Γκόρμαν ως οικοδέσποινα της βραδιάς

Το ΜΕΤ Gala επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με την ποιήτρια Αμάντα Γκόρμαν ως οικοδέσποινα της βραδιάς Facebook Twitter
Η Αμάντα Γκόρμαν στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν. Φωτο: EPA/Patrick Semansky
0

Το Met Gala θα κάνει μια θριαμβευτική επιστροφή το φθινόπωρο του 2021 και πιθανή οικοδέσποινα της βραδιάς θα είναι η σταρ πλέον ποιήτρια της Αμερικής Αμάντα Γκόρμαν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Αν Γουίντουρ μάλλον θα καταλήξει σε αυτή την επιλογή που θα είναι ένα γεγονός όπως άλλωστε και η επιστροφή του πιο διάσημου γκαλά της πόλης της Νέας Υόρκης που γίνεται κάθε Μάϊο στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης.

Όπως  αναφέρει η Page 6, η εκδήλωση θα γίνει με φυσική παρουσία και προφανώς με πολλά μέτρα προστασίας.

Παρόλο που το γεγονός της μόδας πραγματοποιείται συνήθως την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, το φετινό πάρτι θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου, την Ημέρα της Εργασίας, κάτι που δίνει έναν εύλογο χρόνο προετοιμασίας σε οίκους μόδας και όλους τους εργαζόμενους εκείνες τις ημέρες από διοργανωτές πάρτι μέχρι μακιγιέρ και τεχνικούς. Όλοι ελπίζουν ότι μέχρι το φθινόπωρο θα έχουν προχωρήσει οι εμβολιασμοί και όλα θα πάνε καλά και οι σταρς θα μπορέσουν να ανταλλάξουν τα φιλιά τους στον αέρα.

Αν και το μουσείο δεν έχει ακόμη ανακοινώσει το θέμα, οι πηγές του Page Six αναφέρουν ότι η βραβευμένη ποιήτρια  μάλλον θα συνεργαστεί με τον Τομ Φορντ στην προετοιμασία και την επίβλεψη της βραδιάς.

Η 23χρονη Γκόρμαν, φυσικά, έχει τραβήξει την προσοχή όλου του κόσμου τόσο για το ποίημα της όσο και για την ενδυματολογική της επιλογή τη μέρα της ορκωμοσίας, ένα καναρινί παλτό που έγινε ανάρπαστο και μια κόκκινη στέκα στα μαλλιά της.

Ο κόσμος της στέλνει λουλούδια διαρκώς, μάλιστα ένα μέλος της ομάδας της παρακάλεσε να σταματήσουν οι αποστολές επειδή κινδυνεύει από σοβαρή αλλεργική αντίδραση.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η περιορισμένη κινηματογραφική προβολή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας από το Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική
LIFO NEWSROOM