Εστιατόριο Ψαράδες: Λιάκου, Σκουλάς και Μπουγιούρης ενώνουν δυνάμεις στο πιο ιδιαίτερο μενού
Δημιουργούν από κοινού ένα μενού που μας αποκαλύπτει τα μυστικά της θάλασσας.
13.2.2024 | 18:19
Το εστιατόριο Ψαράδες και ο executive chef, Γιάννης Λιάκου, προσκαλούν τους σεφ Ηλία Σκουλά και Κώστα Μπουγιούρη την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στις 21:00 για να ενώσουν τις μαγειρικές δυνάμεις τους δημιουργώντας από κοινού ένα μενού που μας αποκαλύπτει τα μυστικά της θάλασσας.
Η σούπα του Ψαρά με την παραδοσιακή συνταγή Καταλονίας, η mousse de crabe με κρέμα από καβούρι snowy white, μαύρη χειμερινή τρούφα και sauce vin blanc, το hunkar beyendi σφυρίδας είναι κάποια από το πιάτα του μενού 6 πιάτων που θα έχουν την γευστική ευκαιρία οι καλεσμένοι των Ψαράδων να απολαύσουν συνοδεία οίνων από το Κτήμα Χατζημιχάλη.