Καταγγελία για αρπαγή ανηλίκου στο μετρό του Αγίου Δημητρίου

Καταγγελία για αρπαγή ανηλίκου στο μετρό του Αγίου Δημητρίου Facebook Twitter
Eurokinissi/Αρχείο
0

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στις αρχές μετά από καταγγελία για αρπαγή ανηλίκου από ζευγάρι στο  μετρό του Αγίου Δημητρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και κατήγγειλε την αρπαγή ενός ανήλικου παιδιού.

Όπως είπε, είδε έξω από τον σταθμό του μετρό στον Άγιο Δημήτριο να σταματά ένα αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η συνοδηγός, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και άρπαξε ένα ανήλικο αγόρι που βρισκόταν εκεί. Στη συνέχει το επιβίβασε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star το ζευγάρι επέβαινε σε ένα μαύρο αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες, πιθανών βουλγάρικες.

Η αστυνομία σαρώνει την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό του παιδιού και των δραστών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Ξεκινά η χορήγηση εμβολίου για τον καρκίνο του πνεύμονα στο πλαίσιο κλινικής μελέτης

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Ξεκινά η χορήγηση εμβολίου για τον καρκίνο του πνεύμονα στο πλαίσιο κλινικής μελέτης

«Το εμβόλιο χορηγείται σε ασθενείς με μη μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα, οι οποίοι έχουν ήδη υποβληθεί σε χημειοθεραπεία, ανοσοθεραπεία και χειρουργική επέμβαση»
LIFO NEWSROOM
Μαρία Καρυστιανού: Κατέθεσα μήνυση κατά των μελών της ΝΔ στην Προανακριτική

Ελλάδα / Μαρία Καρυστιανού: Κατέθεσα μήνυση κατά των μελών της ΝΔ στην Προανακριτική

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η κ. Καρυστιανού στο τελευταίο επεισόδιο με το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, τον Οργανισμό που είχε αναλάβει τη διερεύνηση των αιτιών της τραγωδίας, χαρακτηρίζοντας «τραγελαφικό» το γεγονός ότι το κράτος επιχειρεί πλέον να αμφισβητήσει το ίδιο το πόρισμα του δικού του Οργανισμού
LIFO NEWSROOM