ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.5.2021 | 13:58

Ειμαι asexual?

Καλησπέρα, κοπέλα 21 εδώ Παρατηρώντας τον εαυτό μου, στρεσσάρομαι πάρα πολύ όταν είναι να βγω με κάποιο αγόρι, σε σημείο που όταν είμαι μαζί του, δε θα θελα να μαι εκεί, θα θελα να μουν σπίτι μου. Δεν πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση, γίνεται κ με αλλους αυτό. Χθες βγήκα με εναν 26χρονο και δεν το έζησα καθόλου, ενω ήταν φουλ καλος και ευγενικός κ με σεβόταν. Νιώθω οτι δε θελω να ξαναβγώ πέρα απο φιλικά. Αν είναι να έχω τοσο αγχος εδω κ 3 μέρες ειμαι τόσο χάλια. Επίσης στα προκαταρκτικά, ακομα και στο απλο φιλί, δεν αισθάνομαι τίποτα. Το απολυτο κενό. Με εναν ανθρωπο μου ειχε βγει αυτό, όταν ειχα ερωτευτει για πρωτη φορα στα 19.
6
 
 
 
 
σχόλια

Έτσι όπως τα περιγράφεις, νομίζω ότι απλώς όταν βγαίνεις με κάποιο αγόρι, σε πιάνει ένα άγχος επίδοσης, ένα άγχος δηλαδή να τα πας καλά, να περάσετε καλά, να τον εντυπωσιάσεις κλπ με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνεις τη στιγμή.
Τώρα για το asexual δεν μας δίνεις αρκετά στοιχεία. Γενικά νιώθεις σεξουαλική επιθυμία (όχι στα προκαταρκτικα, σε άλλες καταστάσεις); Νιώθεις έλξη για άνδρες; Το άγχος που σε πιάνει στα ραντεβού δεν λέει από μόνο του κάτι!

Να σε ξεμπλέξω: οι ασέξουαλ ούτε διάθεση για αυνανισμό δεν έχουν.
Ακούσεσαι να έχεις φόβο για την σωματική επαφή. Και οπωσδήποτε δεν είσαι σωματικά/ερωτικά ερεθισμένη από τα αγόρια αυτά!

κ μετά απο τον έρωτα των 19 έπεσες σε ατέρμονα βρόγχο μ system error 404, κάλεσε τεχνικό aka ψυχολόγο αφού τ βλέπεις ν είναι μόνιμη φοβία, για να βγεις απ το βρόγχο του ψυχαναγκασμου που σε τρώει

Scroll to top icon