Ανοίγει ξανά η Disneyland στο Παρίσι, στις 17 Ιουνίου

Selfie στην Disneyland Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Η Disneyland στο Παρίσι, ο μεγαλύτερος πόλος έλξης τουριστών στην Ευρώπη, ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει τις πύλες της στις 17 Ιουνίου, καθώς η Γαλλία χαλαρώνει τους περιορισμούς για τον κορωνοϊό.

 

Το θεματικό πάρκο, που απασχολεί 17.000 εργαζομένους, έμεινε κλειστό από τις 13 Μαρτίου έως τις 15 Ιουλίου πέρυσι, ενώ έκλεισε ξανά από τις 30 Οκτωβρίου.

 

Δύο φορές μετατέθηκαν τα πλάνα για το άνοιγμα της Disneyland έως τώρα, λόγω της εξέλιξης της πανδημίας στη Γαλλία. Αρχικά, υπήρχε η προσδοκία ότι θα υποδεχόταν επισκέπτες τον Φεβρουάριο και στη συνέχεια η ημερομηνία ανοίγματος μετατέθηκε για τις 2 Απριλίου, αλλά και αυτό το σχέδιο άλλαξε.

 

«Με ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι η Disneyland Paris θα ανοίξει ξανά στις 17 Ιουνίου», ανέφερε ανακοίνωση του θεματικού πάρκου, στην οποία σημειώνονταν ότι θα ισχύουν «ενισχυμένα υγειονομικά μέτρα και μέτρα ασφαλείας».

 

Όλοι οι επισκέπτες από 6 ετών και πάνω θα πρέπει να φορούν μάσκα. Επίσης, θα είναι περιορισμένος ο αριθμός των επισκεπτών, ενώ απαιτούνται κρατήσεις. Ανάλογα με τις οδηγίες από τις αρχές, κάποιους από τους χώρους της Disneyland ενδεχομένως να παραμείνουν κλειστοί ή να γίνουν τροποποιήσεις σε αυτούς.

 

Με πληροφορίες από AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόβλεψη για σεισμό 7,6 Ριχτέρ και τσουνάμι επτά μέτρων στη θάλασσα του Μαρμαρά από γνωστό Τούρκο γεωλόγο

Διεθνή / Πρόβλεψη για σεισμό 7,6 Ριχτέρ και τσουνάμι επτά μέτρων στη θάλασσα του Μαρμαρά από γνωστό Τούρκο γεωλόγο

Ο καθηγητής Τζελάλ Σένγκιορ δήλωσε ότι ο αναμενόμενος σεισμός στη θάλασσα του Μαρμαρά θα μπορούσε να προκαλέσει τσουνάμι επτά μέτρων που θα «χτυπούσε» τις δυτικές συνοικίες της Κωνσταντινούπολης
LIFO NEWSROOM
Πώς έγινε η επίθεση στη Σουηδία: Οι περιγραφές από μαθητές και δασκάλους - «Είναι τρελό, είμαι θυμωμένη»

Διεθνή / Πώς έγινε η επίθεση στη Σουηδία: Οι περιγραφές από μαθητές και δασκάλους - «Είναι τρελό, είμαι θυμωμένη»

Τα τελευταία χρόνια, η Σουηδία αντιμετωπίζει τη βία των συμμοριών, με ανταλλαγές πυρών και εκρήξεις αυτοσχέδιων μηχανισμών μα ελάχιστα σοβαρά επεισόδια έχουν σημειωθεί σε σχολεία - Ποιος ήταν ο δράστης - Η «χειρότερη ένοπλη επίθεση» στην ιστορία της χώρας
LIFO NEWSROOM