ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2021 | 19:04

Δέν μπορώ να το εξηγήσω

Με τον σύντροφο μου έχουμε μία υπέροχη σχέση,δέν θα γράψω περισσότερα,νομίζω αυτές οι δύο λέξεις τα λένε όλα,και αρχές Σεπτεμβρίου παντρευόμαστε.Εντελώς ξαφνικά εδώ και ένα μήνα περίπου,άρχισα να σκέφτομαι τον πρώτο μου έρωτα,την πρώτη μου αγάπη.Ήμασταν 23 όταν χωρίσαμε,τώρα είμαστε 29,και πραγματικά δέν μπορώ να καταλάβω πώς μου συμβαίνει αυτό ξαφνικά,από το πουθενά.Έρχεται σάν σκέψη στο μυαλό μου αρκετές φορές την ημέρα,και σχεδόν κάθε βράδυ τον βλέπω στον ύπνο μου.Με προβλημάτισε τόσο πολύ αυτό,που μπήκα στον πειρασμό να ρωτήσω έναν παλιό γνωστό μας για εκείνον.Μου είπε ότι είναι καλά,ότι είναι 2 χρόνια μόνος,και ότι ακόμα και μετά από τόσα χρόνια,αναφαίρεται πολύ συχνά σε εμένα.Στο μυαλό μου στριφογυρίζει η σκέψη να επικοινωνήσω μαζί του,και να τον δώ για μία τελευταία φορά.Καταλαβαίνω πως θα με κρίνετε σκληρά,αλλά έτσι νιώθω ειλικρινά.Όλο αυτό που μου συμβαίνει,με έχει επηρεάσει τόσο πολύ,σε σημείο να μήν μπορώ να ανταποκριθώ ούτε στις τελευταίες απαιτήσεις της προετοιμασίας του γάμου μου.Όλα ήταν τόσο ωραία,και ξαφνικά ήρθε σάν σύννεφο αυτό,και τα σκέπασε όλα.Το μόνο που θέλω και ελπίζω,είναι να περάσει,γιατί ειλικρινά δέν αντέχω.
3
 
 
 
 
σχόλια

Αυτό το εντελώς ξαφνικά προσωπικά δεν με πείθει και τι θέλω να πω με αυτό..ψάξε να βρεις μέσα σου τι είναι εκείνο που σου λείπει η' σου έλειψε από τον πρώην: Η ανεμελιά, το πάθος, το κρεβάτι; η επικοινωνία; Η απάντηση θα είναι καθοριστική καθώς θα σου αποκαλύψει τι σου λείπει από την τωρινή, κατά τ' αλλά υπέροχη, σχέση σου. Η πιο light εκδοχή της σκέψης του πρώην, θα ήταν ίσως η πίεση και το άγχος για την αλλαγή που έρχεται στην ζωή σου και γι' αυτό σε πιάνει ανασφάλεια και αμφιβολία για το αν κάνεις την σωστή επιλογή. Αυτά είχα να δηλώσω με θέα την φεγγαρουμπα και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon