ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.8.2021 | 19:19

Μου χρωστάει χρήματα

Με το αγόρι μου είμαστε μαζί 1 μιση χρόνο και αποφασίσαμε φέτος να πάμε διακοπές πρώτη φορά. Γενικά δεν είχαμε ποτέ θέμα με τα χρήματα, ο καθένας τα δικα του, και αν χρωστούσα ή χρωστούσε τα δίναμε πίσω. Τώρα για τις διακοπές πλήρωσα εγώ την προκαταβολή. Ωστόσο, δεν μου έχει δώσει το μερίδιο του 50 ευρώ. Συζητήσαμε αρκετές φορές για την προκαταβολή που την πλήρωσα εγώ αλλά δεν είπε κάτι. Δεν μπορώ να καταλάβω αν το ξέχασε εφόσον αναφέρθηκε αρκετά. Δεν είναι το πρόβλημα μου τα χρήματα αλλά αν υπάρχει έστω και μία περίπτωση να κάνει επίτηδες πως το ξέχασε. Να του το πω ή να το αφήσω έτσι?
5
 
 
 
 
σχόλια

Ε κοίτα για να γράφεις εξομολόγηση για το 50ρικο προφανώς και σε καίει και θες να το συζητήσεις μαζί του, οπότε η ερώτηση στο τέλος είναι εντελώς ρητορική. Γενικά σε τέτοιες καταστάσεις φροντίζεις απο πριν την καταβολή των χρημάτων με κάποια δικαιολογία. Και τώρα θα κάνεις το ίδιο, σε μια άκυρη φάση θα πεις φυσικά κι ανεπιτήδευτα : μπορεις να μου στείλεις στο ΙΒΑΝ μου το 50ρικο της προκαταβολής που έδωσα γιατί προέκυψε μια υποχρέωση και θέλω να την τακτοποιήσω για να μην έχω εκκρεμότητες.

Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που σκοπεύει να είναι τυπικός σε αυτό θα έπρεπε να πει όταν αναφέρθηκε η προκαταβολή 'θα σου τα δώσω /θα δώσω εγώ εγώ 50 ευρώ παραπάνω για το ξενοδοχείο για να εξοφληθεί και αυτό που σου χρωστάω'. Μάλλον θέλει να κάνει το κορόιδο. Ζήτησέ τα .

Να το πεις ανοιχτά κ παιχνιδιάρικα: «μάτια μου θα μου δώσεις τα χρήματα της προκαταβολής γιατί θέλω να τα κάνω ένα ζευγαρι πεδιλάκια να κοσμούν τα ωραία μου ποδαράκια»😉

Όταν θα έρθει η στιγμή να πληρωθεί συνολικά το ποσό θα τον αφήσεις να το διευθετήσει αυτός και λήγει το θέμα.
Τωρα που θα πάτε διακοπές θα βγει και η τσιγκουνιά του στην επιφάνεια, κτλ. Συνήθως στις διακοπές αποκαλυπτονται όλα τα κουσούρια.
Υπάρχει και η περίπτωση να το ξέχασε πάντως, συμβαίνουν κι αυτά ή να σκέφτεται να πληρώσει αλλού ώστε να καλύψει το ποσό.
Καλά να περάσετε και να προσέχεις τον εαυτό σου.

Scroll to top icon