ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.8.2021 | 21:54

Χρόνια

Χρόνια τώρα υποφέρω από την απουσία του. Ήταν τα πάντα για μένα όχι ένας απλός σύντροφος. Είμαστε τόσο κοντά και τόσο μακριά ταυτόχρονα. Μένουμε σχετικά κοντά αλλά τι σημασία έχει πια; Αυτός προχώρησε τη ζωή του με κάποια άλλη έχοντας χαθεί εγώ εντελώς από τη ζωή του. Ψυχολόγος; πηγαινα για ένα διάστημα όχι πως με βοηθησε στο συγκεκριμένο θέμα. Και τωρα λεφτά ούτε έχω ούτε θέλω να δώσω σε κάτι που για μήνες δεν μου προσεφερε. Μακάρι θεέ μου να γυρίσει σαν από θαυμα να ξαναμπεί στη ζωή μου.
4
 
 
 
 
σχόλια

Ζήσε κοπελιά. Χάνεις ζωή. Πολλοί το κάναμε κάποια στιγμή στη ζωή μας. Αν είναι να έρθει, θα έρθει, αλλιώς θα προσπεράσει. Μην ζεις περιμένοντας. Ζήσε κάνοντας το καλύτερο για σένα. Βασίσου σε σένα, απόκτησε φίλους, ταξίδεψε, αν μπορείς, διάβασε, δούλεψε, κάνε πράγματα που αγαπάς, γιατί η ζωή δεν γυρίζει πίσω.

Δεν καταλαβαίνω το λόγο που θλίβεσαι για χρόνια, ενώ γνωρίζεις ανοικτά τι συμβαίνει. Αν σου άφηνε κενά, απορίες και δεν είχες ξεκάθαρη εικόνα, θα καταλάβαινα και θα συν έπασχα στη θλίψη σου. Και μόνο που γνωρίζεις ότι είναι με άλλη θα έπρεπε να ξενέρωνες, να το αποδεχόσουν και να μην κατέστρεφες τη ψυχολογία σου. Η ιδεολογία μου είναι πως δεν πρέπει να παρακαλάμε κανένα. Όποιος θέλει είναι απλά παρών αφού του έχουμε δείξει τα θέλω μας. Να εύχεσαι στο Θεό να γίνουν όμορφα πράματα κατάλληλα για σένα...

Ακριβώς. Όταν κάτι τελειώνει τελειώνει. Το γεγονός ότι σε άφησε δε θα έπρεπε να σε ταρακουνήσει; Δε θα έπρεπε κάποια στιγμή να σε κάνει να καταλάβεις ότι του τελείωσαν τα συναισθήματα; Κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Για πόσο ακόμα θα υπάρχεις; Ζεις από τις αναμνήσεις του. Αυτός συνέχισε με άλλη και καλοπερναει και εσύ ακόμα περιμένεις αυτόν που σε άφησε. Κάνε κάτι για σένα σε παρακαλώ. Άλλαξε λουκ, ντύσιμο, βάψιμο, γυμνασου, κάνε πραγματα που σε κάνουν χαρούμενη. Πάψε να είσαι η θλιμμένη πριγκίπισσα που περιμένει στο παράθυρό της τον πρίγκιπα. Ο πρίγκιπας αυτός δεν είναι πια δικός σου. Κράτα τις όμορφες στιγμές σας και προχωρά. Υπάρχει κάποιος εκεί έξω που αδημονει να σε γνωρίσει.

Scroll to top icon