ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.8.2021 | 23:24

Είμαι στο 5ο

Έτος του πανεπιστημίου, 23 χρόνων και νοιώθω ότι δεν αξιοποίησα καθόλου τα φοιτητικά μου χρόνια. Δεν διασκέδασα,δεν έκανα παρέες που θα κρατήσουν,δεν έκανα σχέση. Είμαι απλα μόνη μου σε μια ξένη πόλη και όσο και να θέλω να αλλάξει η κατάσταση,η δύναμη της συνήθειας με νικά.. φοβάμαι να φλερτάρω, να γνωρίσω κόσμο (οχι ότι με έχει φλερτάρει κάποιος όμορφα αλλά τέλος πάντων). Γενικά νοιώθω ασφάλεια στο καβούκι μου και όσο και να θέλω να αλλάξω δεν ξερω πως,καταλήγω πάλι εδώ
3
 
 
 
 
σχόλια

Καλό είναι να κοιτάμε πίσω στο παρελθόν, ώστε να παίρνουμε τα απαραίτητα μαθήματα για το μέλλον. Οι εμπειρίες του παρελθόντος, είτε θετικές είτε αρνητικές, μπορούν να αποτελέσουν το εφαλτήριο για ορθότερες επιλογές στο παρόν και το μέλλον, βελτιώνοντας τη ζωή μας, πράγμα που πρέπει να είναι και ο στόχος μας. Όχι όμως οι εμπειρίες του παρελθόντος να μας κρατάνε δέσμιους από το δυνητικό μας μέλλον.
Επιπρόσθετα, μάλλον θα έπρεπε να αναζητήσεις μέσα σου την πηγή του φόβου πως παραδέχεσαι πως έχεις απέναντι στις νέες γνωριμίες, τη φιλία και τον έρωτα. Μπορεί να αφορά την παιδική σου ηλικία, το οικογενειακό σου περιβάλλον ή τον κοινωνικό σου περίγυρο, χίλιες δυο διαφορετικές αιτίες μπορεί να κρύβονται από πίσω, εσύ το ξέρεις αυτό και είτε γνωρίζεις ήδη την απάντηση μέσα σου ή αυτή βρίσκεται κάπου θαμμένη. Δε θα ήταν κακή ιδέα να αναζητήσεις τη βοήθεια ειδικού σε κάθε περίπτωση.
Επομένως, ό,τι έγινε έγινε και στην τελική δε σε πήραν και τα χρόνια. 23 ετών είσαι, όλη τη ζωή μπροστά σου έχεις να τα ζήσεις όλα, μα όλα όμως. Φιλίες και προδοσίες, καλοκαίρια και χειμώνες, αγκαλιές και τσακωμούς, έρωτες και αντιπάθειες, πάθη, περιπέτειες και χίλιες δυο συγκινήσεις. Σημασία έχει ότι βρήκες το θάρρος να κάνεις την αρχή, γράφοντας έστω αυτή την εξομολόγηση, η οποία μπορεί να σε οδηγήσει στο να αντιστρέψεις αυτή την κατάσταση.
Καλή τύχη σου εύχομαι, με υγεία και χαμόγελο :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon