Το Piaggio Medley είναι η λύση για να προλαβαίνετε όλες τις δουλειές στην πόλη

Το Piaggio Medley είναι η λύση για να προλαβαίνετε όλες τις δουλειές στην πόλη

Η μετακίνησή σας θα είναι εύκολη, άνετη και φυσικά - χάρη στην κομψή του εμφάνιση - θα κυκλοφορείτε με στιλ.

ADVERTORIAL

 

Ξυπνάτε το πρωί, απολαμβάνετε τα υπέροχα avocado toast που μόλις φτιάξατε και κάνετε scroll down στο κινητό σας: «κυκλοφοριακή συμφόρηση στο κέντρο της πόλης». Όχι πάλι. Δεν μπορείτε να ρισκάρετε να καθυστερήσετε στη συνέντευξη.

 

Να πάτε με ό,τι ρούχα βρείτε μπροστά σας; Να βρείτε μια δικαιολογία ότι σας χάλασε το αυτοκίνητο; Όχι, ευτυχώς πέρασαν αυτές οι μέρες. Με τη νέα νομοθεσία, μπορείτε να οδηγείτε το ολοκαίνουριο Piaggio Medley με το δίπλωμα αυτοκινήτου, να είστε συνεπής και να τα προλαβαίνετε όλα μέσα στη μέρα.

 

Τώρα Μπορώ να τα προλαβαίνω όλα!



Η μετακίνησή σας θα είναι εύκολη, άνετη και φυσικά - χάρη στην κομψή του εμφάνιση - θα κυκλοφορείτε με στιλ. Ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, χωράει κι άλλο κράνος, γιατί ίσως χρειαστεί να γυρίσετε τη φίλη στο σπίτι, η οποία λατρεύει τη βόλτα με το σκούτερ. Γιατί με ένα Piaggio απολαμβάνεις κάθε διαδρομή στην πόλη, χωρίς να κολλάτε στην κίνηση: είναι ευέλικτο, ελαφρύ και εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

 

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά δε χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα έχετε μπαταρία στο κινητό για το επόμενό σας ραντεβού: Στη διαδρομή μπορείτε να φορτίσετε το κινητό σας, καθώς διαθέτει και υποδοχή USB. Και κάπως έτσι, οι μετακινήσεις στην πόλη, τα ατελείωτα φανάρια και η κίνηση δε σας προβληματίζουν πια.

 


Ανακαλύψτε όλα τα σκούτερ Piaggio που μπορείτε κι εσείς να οδηγήσετε με δίπλωμα αυτοκινήτου ή ακόμα και χωρίς δίπλωμα, πατώντας εδώ.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon