ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.10.2021 | 13:40

Αδιέξοδο...

Είμαι 41, εμφανίσιμος, σπουδαγμένος με καλή δουλειά στο παρελθόν αλλά άνεργος εδώ και καιρό, και -γενικά- ήπιος πολιτισμένος άνθρωπος. Είμαι εκτός σχέσης αρκετά χρόνια, λόγω του ότι έχω αναλάβει τη φροντίδα 85% τετραπληγικής μητέρας μου. Με κουράζει το γεγονός ότι αυτό δεν "αναγνωρίζεται" από κανέναν, παρά το ότι με έχει κουράσει πολύ σωματικά κυρίως αλλά και ψυχικά. Πρόσφατα έκανα σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα (45) η οποία αποδέχεται το γεγονός ότι μένω με τη μητέρα μου (όλες οι υπόλοιπες για αυτό την κοπάνησαν τα προηγούμενα χρόνια...). Επίσης, τα πάμε πολύ καλά σε πολλούς τομείς και κυρίως στον ερωτικό, όπου κουμπώνουμε σε κάποια "φετίχ" μας. Ωστόσο, ταλαιπωρούμε πολύ από τη φροντίδα, της συνθήκες διαβίωσης (θόρυβος, μη θέρμανση κ.λπ.) εκεί που μετακόμισα για να είμαστε στην ίδια πόλη με την κοπέλα, τόσο που έχω αυπνίες (ζόμπι), ράκος σωματικά, ανεβασμένη πίεση και δυσκολεύομαι να ανταποκριθώ στις ανάγκες φροντίδας της μητέρας. Άνθρωπο να με βοηθήσει δε μπορώ να πάρω γτ δεν μας επιτρέπουν τα οικονομικά μας. Λέω γυρίσω στη φωλιά μου να σώσω την υγεία μου και -όσο ακόμη ζει η μητέρα μου- να αποδεχθώ το ότι θα είμαι ερημίτης εν τω κόσμω... αλλά τη θέλω πολύ πολύ... τί λέτε ρε παιδιά...?
7
 
 
 
 
σχόλια

Λοιπόν πρέπει οπωσδήποτε το γρηγορότερο να βρεις δουλειά. Με τα χρήματα θα πάρεις κοπέλα για τη μητέρα σου και θα μένεις με τη γυναίκα που θέλεις σε ένα καλύτερο χώρο από αυτόν που είσαι τώρα. Σου ευχομαι τα καλύτερα, κοίτα μην χάσεις την κοπέλα!!

Scroll to top icon