ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.10.2021 | 18:23

Η απορία της ημέρας

Χώρισα μετά από 8 μήνες επειδή ένιωθα πράγματα ενώ εκείνος δεν ένιωθε. Το ληξαμε όμορφα και πολιτισμένα. Κάποιο καιρό αργότερα άρχισα να κάνω κάτι με κάποιον, ο οποίος δεν το έχει κάνει ξεκάθαρο αν με θέλει όντως ή το κάνει για να περνάει καλά. Αν ισχύει όντως το 2ο, θα το λήξουμε. Γιατί νιώθω σαν να με τιμωρεί το σύμπαν γενικά;
9
 
 
 
 
σχόλια

Τα ίδια περί σύμπαντος έλεγε και μια γνωστή μου, η οποια επέλεγε τύπους, που είχαν όλοι το ίδιο αδιάφορο στιλακι. Ίσως συμβαίνει και σε εσένα. Αν όχι τότε την επόμενη φορά θα είσαι πιο τυχερή.

Δεν τους επιλέγω, αυτοί με επιλέγουν.
Εγω πάντα στην αρχή είμαι επιφυλακτική γιατί θέλω να δω αν οντως ενδιαφέρεται ο άλλος.
Και μόλις δω ότι όλα πάνε καλά, τσουπ βλέπω μια αδιαφορία.
Ή αυτοί είναι τόσο καλοί ηθοποιοί ή εγώ χρειάζομαι οφθαλμίατρο 😆

Όχι, έχω δικά μου κριτήρια. Έχει τύχει να δώσω άκυρο σε μερικούς επειδή δεν ένιωθα ότι ταίριαζαμε πριν καν γίνει κάτι μεταξύ μας. Απλά όταν γνωρίζω κάποιον και όταν βλέπω από την επικοινωνία μας ότι υπάρχει κάποια χημεία ή ενδιαφέρον, αρχικά είμαι επιφυλακτική γιατί δεν ξέρω πάντα πως εξελίσσεται όλο αυτό.
Αν όμως δω ότι η όλη αυτή ροή είναι σταθερή και βλέπω σταθερό ενδιαφέρον από τον άλλον, και δω ότι έχει αρχίσει να μου αρέσει, αρχικά δεν κάνω κάτι αν δεν είμαι σίγουρη αν είναι όντως αμοιβαίο.
Αυτό γίνεται συνήθως στην αρχή. Το μετά είναι το θέμα. Μετά, αφού τελικά δείξω ότι ενδιαφέρομαι κι εγώ, απλώς φανερωνεται η αδιαφορία τους.
Και για αυτό έχω αναρωτηθεί αν κάνω κάπου λάθος.

Ανέβασε την αυτοεκτίμηση σου. Και πέρνα καλά. Μη θεωρείς ότι πρέπει να πιαστείς από κάπου. Οι άνθρωποι που περνάν καλά και ευχαριστιούνται τη ζωή τους επιτάσσουν σεβασμό και έλκουν ενδιαφέροντες ανθρώπους. Καλή τύχη αγαπητή εξομ!

Δεν έτυχε να βρεις κάποιον που να σε θέλει όσο εσύ. Συμβαίνει πάντα και θα συμβαίνει. Πάντως όταν βλέπεις ότι δε σε θέλει κάποιος μην κάνεις τον κόπο και χάνεις το χρόνο σου. Παρακάτω

Δεν έχει σχέση με το σύμπαν όλο αυτό. Απλά έχεις γνωρίσει ανθρώπους που δεν ταιριάζουν με σένα, τις επιθυμίες και τα όνειρα σου. Που θα πάει όμως...κάπου θα υπάρχει κάποιος με τον οποίο θα ταιριάζετε. Μην το βάζεις κάτω.

Scroll to top icon