ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.12.2021 | 18:00

Θέλω να αφήσω τη σχολή

Από την αρχή,αυτη η σχολή ήταν η πρώτη μου επιλογή και το αντικείμενο ήταν η μεγάλη μου αγάπη. Μετά τις εξετάσεις,ταλαιπωρηθηκα με προβλήματα υγείας και με οικογενειακά προβλήματα από τα οποία ακόμη δεν έχω ξεμπλέξει. Ζουσα σε ένα τοξικό περιβάλλον και προσπαθώ να ξεπερασω τα ψυχολογικά προβλήματα που εχουν αφήσει τα οικογενειακά θέματα,ομως δεν τα καταφέρνω για διάφορους λόγους. Με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση και νιώθω πως θέλω να εγκαταλείψω ακόμη και τη σχολή μου για να γυρίσω πίσω. Σκέφτομαι όμως πως εάν αφήσω τη σχολή μάλλον θα δημιουργήσω ένα ακόμα ζήτημα για εμένα. Δεν ξέρω τι να κανω. Νιώθω μπερδεμένη.
1
 
 
 
 
σχόλια

Να μην αφησεις τη σχολη μιας και το καταλαβες και μονη σου οτι απλα θα προσθεσεις ενα ακομα ζητημα σε σένα. Παλεψε να αλλαξεις την κατάσταση και αν δεν αλλαζει οσο θες μαθε να την διαχειριζεσαι για να ειναι ανεκτη.

Scroll to top icon