ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.1.2022 | 12:01

Ψάχνοντας σπίτι και κατανόηση.

Ναι δουλεύω. Καλή δουλειά παράπονο δεν υπάρχει. Θα μου πεις "και πως γίνεται να έχεις προβλήματα" Φτάσαμε Ιανουάριο 2022.ενα χρόνο που έφυγε η μαμά. 30 χρόνια που μεγάλωσα χωρίς πατέρα. Κακή διαχείριση. Ναι δεν είμαι καλή. Νοικιάζω σπίτι και πρέπει να φύγω. Πολλά έξοδα είχα χρέη συν τα τρεχοντα. Σήμερα, 13 Ιανουαρίου ήρθε ένας έτσι κύριος από τη ΔΕΗ με σθένος και χτύπησε το κουδούνι λέγοντας "ήρθα να σας το κόψω". Ότι και να είπα δεν έπιασε τόπο. "να πληρώνατε καλή σας μέρα". 17 μέρες ακόμη που λήγει η εγγύηση γιατί με αυτήν μένω τώρα. 17 μέρες για να πληρωθώ και να βγάλω 1 ενικοιο κ μια εγγύηση για το νέο σπίτι που έχω ελπίδες πως θα βρω ως τότε. Κι αν δε βρω; τι τρώμε; που ζούμε; τι κάνουμε; Ναι. Μίλα με φίλους ρώτα να σε φιλοξενήσουν. Ναι το έκανα. Ποιος σε φιλοξενεί πλέον για να πάρεις ανάσα; ποιος σε φιλοξενεί με εμπιστοσύνη σε σένα πως θες απλά Να ξεχρεωσεις 2 3 μήνες κια να βάλεις λφετα στην άκρη να νοικιάσεις σπίτι; ποιος θα σου πει έλα δε πειράζει. Κάτσε εδώ όσο έχεις ανάγκη και βάζε ότι μπορείς κάθε μήνα. Ποιος βασικά θα κατανοησει χωρίς να σε κρίνει πατόκορφα για τις λάθος κινήσεις σου, για τη κακή διαχείριση, γιατί είσαι 30 και θα μείνεις στο δρόμο και και και και... Ποιος θα μου πει ότι όλα θα πάνε καλά; και να πάνε. Ευτυχώς έχει φακό το κινητό και ο γάτος μου έχει να φάει. Πρώτο βράδυ θα είναι σήμερα χωρίς ρεύμα. Ήθελα να το μοιραστώ.
8
 
 
 
 
σχόλια

Συζήτησε το με τον εκμισθωτη σου και εξήγησε του ο,τι έγραψες και εδώ. Ίσως έχει το περιθώριο να σε αφήσει 2-3 μήνες μεσα χωρίς να πληρωνεις και του τα δίνεις λίγα λίγα.
Απευθύνσου στην εκκλησία της ενορίας σου, ίσως υπάρχει απο εκεί κάποια βοήθεια.
Στο Facebook υπάρχουν φιλανθρωπικες ομάδες ίσως ανώνυμα να σου βρουν κάποια στέγη να μείνεις. Γενικως όμως μην αφήνεσαι, πρέπει να το παλέψεις.
Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να ξεπεράσεις αυτή τη δύσκολη φάση αναίμακτα.

Κουραγιο, όσοι έφυγαν και πήγαν εξωτερικό νομίζω πως το έκαναν και για λόγους αξιοπρέπειας, γιατί πίστεψέ με ξέρω ανθρώπους που έκαναν και χριστούγεννα χωρίς ρεύμα, τουλαχιστον ούτε τη στοιχειώδη ανθρωπια δεν έχουν καποιοι, λυπαμαι για αυτό που περνας, και αν κρίνω απ τα έξοδα τους φουσκωμένους λογαριασμούς και τους "παχυλούς" μισθούς που παίρνει αρκετος κόσμος νομίζω πως δε χρειαζεται να τα βαζεις με τον εαυτό σου, νομίζω πως καλείς σε ενα συγκεκριμένο αριθμό για επανασύνδεση , κοιτα μήπως γινεται να κανεις επανασύνδεση απ τον αριθμό. Δεν θυμαμαι ποιό νούμερο καλείς.

Νόμιζα ότι γι' αυτό είναι οι φίλοι, για να παρέχουν ανάγκη χωρίς να κρίνουν. Και ναι, πολλοί από εμάς είμαστε ένοχοι για κακή διαχείριση. Όταν δουλεύεις και έχεις δεδομένο ότι θα συνεχίσει κάθε μήνα να κατατίθεται το δεδουλευμένο ποσό, είναι λογικό να ξεφεύγεις λίγο στα έξοδα και να λες "δεν πειράζει, θα βάλω άλλη φορά στην άκρη." Και μετά γίνεται κάτι και χάνουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Συμβαίνει και στα καλύτερα παιδιά. Οι φίλοι σου μάλλουν έχουν το φόβο ότι θα πατήσεις πάνω στη φιλία σας για να εκμεταλλευτείς την κατάσταση και θα μείνεις παραπάνω απ' όσο λες στην αρχή, κι εκείνοι να μείνουν χωρίς δυνατότητα να σε βγάλουν έξω με το ζόρι. Θέλουν γραπτή εγγύηση, μια υπεύθυνη δήλωση, κάτι, ότι θα μείνεις μέχρι 3 μήνες το πολύ, για να μην ανησυχούν;

Δηλαδη για να καταλαβουμε και εμεις,μπηκες εδω να γραψεις οτι θα προσαρμοστει; Ηθελες οπωσδηποτε κατι να γραψεις ε; Τι να προσαρμοστει ρε Τακη; Σου λεει ο ανθρωπος οτι οι συνθηκες ειναι δυσκολες και υπαρχει ο φοβος οτι δεν θα εχει που να μεινει και μπηκες να γραψεις αυτο; Ελεος με τον καθε εναν..

Θελει ψυχραιμια,ενημερωσε πως εχουν τα πραγματα τον ιδιοκτητη μηπως και μπορεις να του δινεις λιγα για ενα διαστημα,επισης ψαξε οπως γραφουν και παραπανω για επανασυνδεση και δοσεις.
Ευχομαι να πανε ολα καλα

Scroll to top icon