ΗΠΑ: Μητέρα υποχρέωνε την 11χρονη κόρη της να ζει με το πτώμα του πατέρα της

ΗΠΑ: Μητέρα υποχρέωνε την 11χρονη κόρη της να ζει με το πτώμα του πατέρα της Facebook Twitter
0

Μια γυναίκα συνελήφθη σε χωριό του Τέξας, όταν η αστυνομία ανακάλυψε πως υποχρέωνε εδώ και εβδομάδες την 11χρονη κόρη της να ζει με το πτώμα του πατέρα της.

Η Σούζαν Κουέ Σμιθ συνελήφθη και κατηγορείται για έκθεση παιδιού σε κίνδυνο, παραποίηση εγγράφων και μη δήλωση θανάτου.

Η ίδια εξήγησε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε δηλώσει τον θάνατο του Άλαν Γιουέστ, του πατέρα της κόρης της, από φόβο ότι θα της έκαναν έξωση από το σπίτι της, όπου ο άνδρας υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να βρίσκεται.

Η μητέρα και η κόρη ζούσαν με το πτώμα, σε αποσύνθεση, για τρεις ή τέσσερις εβδομάδες, στην πόλη Ηλέκτρα.

Την 1η Δεκεμβρίου, ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Τέρι Γούτεν επισκέφθηκε το σπίτι, αφότου ενημερώθηκε για την παρουσία μυγών και οσμών που προέρχονταν από το ανοικτό παράθυρο του διαμερίσματος.

Καθώς κανείς δεν του απάντησε όταν χτύπησε το κουδούνι, η ομάδα του εισήλθε στο διαμέρισμα της Σμιθ και ανακάλυψε, στον διάδρομο, το πτώμα, που είχε καλύψει με μια κουβέρτα και σάκους απορριμμάτων.

Χωρίς νερό, το διαμέρισμα ήταν γεμάτο από σκουπίδια και κρίθηκε «μη κατοικήσιμο», σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, στην οποία είχε πρόσβαση το τηλεοπτικό δίκτυο KFDX-TV, του δικτύου NBC.

Η Σούζαν Κουέ Σμιθ είπε στους αστυνομικούς ότι το πτώμα ανήκε στον πατέρα του παιδιού. Ένα ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος της στις 13 Ιανουαρίου.

Τη φροντίδα της κόρης της ανέλαβαν οι υπηρεσίας προστασίας ανηλίκων. Το παιδί νοσηλεύεται σε νοσοκομείο λόγω της μόλυνσης που έχει υποστεί εξαιτίας των τσιμπημάτων από τα έντομα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίβανος: Οι Ισραηλινοί χτύπησαν συνοικία στη Βηρυτό - «Σταματήστε τους», λέει στις ΗΠΑ ο Αούν

Διεθνή / Λίβανος: Οι Ισραηλινοί χτύπησαν συνοικία στη Βηρυτό - «Σταματήστε τους», λέει στις ΗΠΑ ο Αούν

Πλήγμα έθεσε στο στόχαστρο κτήριο στον νότιο τομέα της λιβανικής πρωτεύουσας λίγο μετά την εντολή του ισραηλινού στρατού στους κατοίκους να εκκενώσουν την περιοχή
LIFO NEWSROOM
Η συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι: Μια απρόσμενη αχτίδα ελπίδας για την Ουκρανία

Διεθνή / Η συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι: Μια απρόσμενη αχτίδα ελπίδας για την Ουκρανία

Μια σύντομη αλλά καθοριστική συνάντηση στη Ρώμη φέρνει νέα δυναμική στην ουκρανική διπλωματία - Ο Τραμπ αμφισβητεί τις προθέσεις του Πούτιν και δίνει στους Ουκρανούς λόγο να ελπίζουν
LIFO NEWSROOM