ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.1.2022 | 23:14

Πως ρε παιδιά, πως?

Αυτό που ζήσαμε μαζί ήταν για μένα κάτι το εξωπραγματικό. Η σχέση αυτή είχε πολύ εξιδανίκευση, πολύ θολούρα, πολύ πάθος και δυστυχώς πολύ πόνο. Δεν την σκέφτομαι ποτέ. Όμως, τόσα χρόνια μετά, ότι και να κάνω δεν νιώθω όπως όταν ήμασταν μαζί. Είναι τόσο αχνά τα συναισθήματα που νιώθω όταν είμαι με κάποια άλλη που είναι σαν να μην υπάρχουν καν. Νοιάζομαι για τις κοπέλες αλλά δεν συνταράσσουν το είναι μου, δεν με γεμίζουν. Το θέμα είμαι ξεκάθαρα εγώ και δεν ξέρω τι να κάνω πλέον.
3
 
 
 
 
σχόλια

Επιστροφή στις σχέσεις των ενηλίκων και όχι μεξικάνικα σήριαλ και Santa Barbara. Το πάθος που ανέφερες για την προηγούμενή σου σχέση μάλλον ήταν το στρες του να γίνεις αρεστός και η αγωνία σου να πάρεις πίσω τη γενναιόδωρη συναισθηματική σου επένδυση. Τώρα με τις νέες σχέσεις έχεις γίνει σοφός και προχωράς αργά και σταθερά, έχει λογική. Αν, όμως, είσαι γενικά μουδιασμένος συναισθηματικά, ίσως να βιώνεις burn-out ή κάτι άλλο, δες το κι αυτό.

1.Περίμενε να ερωτευτείς ξανά . 2. Μην προσπαθείς να νιώσεις κάτι με κοπέλες που δεν νιώθεις. 3. Επεξεργάσου αν αυτή η τόση εξιδανίκευση-θολούρα είχε κάτι το μη υγιές και αν έχεις ωριμάσει καθόλου από αυτό .

Scroll to top icon