Συνεχίζεται η κακοκαιρία: Καταιγίδες σήμερα σε 4 ζώνες- Πού αναμένονται χιόνια

Συνεχίζεται η κακοκαιρία: Καταιγίδες σήμερα σε 4 ζώνες- Πού αναμένονται χιόνια Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Συνεχίζεται σήμερα, Τετάρτη η κακοκαιρία Δείκτη Επικινδυνότητας Επεισοδίου Βροχόπτωσης 3, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/ meteo.gr.

Για το υπόλοιπο της Τετάρτης οι βροχές που σημειώνονται κατά τόπους σε όλη της χώρα θα περιοριστούν έως το βράδυ στα βορειανατολικά, ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως στο Αιγαίο, στην  Κρήτη και σε παράκτιες περιοχές της Στερεάς και τις Πελοποννήσου όμως και αυτές έως το βράδυ θα περιοριστούν στα κεντρικά και νότια τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου της Θράκης καθώς και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές των υπολοίπων κεντρικών και βορείων ηπειρωτικών.

Συνεχίζεται η κακοκαιρία: Καταιγίδες σήμερα σε 4 ζώνες- Πού αναμένονται χιόνια Facebook Twitter

Ο αθροιστικός υετός (βροχή/χιόνι) που αναμένεται την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου.

Οι νοτίων διευθύνσεων άνεμοι 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο από το απόγευμα στα νότια θα στραφούν σε δυτικούς έως νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης ενώ στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 7 έως 9 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και τους 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου στις υπόλοιπες περιοχές.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Ελλάδα / Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Σημειώνεται πως ανάλογα με την επιβατική κίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν Αεροδρόμιο, σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων αλλά και το Λιμάνι του Πειραιά
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Ελλάδα / Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Πώς θα κυλήσει ο καιρός το Πάσχα 2025 σε όλη τη χώρα. Ζεστός καιρός, τοπικές βροχές, αυξημένες θερμοκρασίες και επεισόδια αφρικανικής σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση από Μεγάλη Πέμπτη έως Δευτέρα του Πάσχα
LIFO NEWSROOM