Survivor: Το υποβρύχιο 100.000 ευρώ του Ατζούν Ιλιτζαλί για τα γυρίσματα

Survivor: Το υποβρύχιο 100.000 ευρώ του Ατζούν Ιλιτζαλί για τα γυρίσματα Facebook Twitter
0

Στη δημοσιότητα για πρώτη φορά εικόνες από το υποβρύχιο που χρησιμοποιεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί για τα γυρίσματα του Survivor

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Πρωινό, το Innespace Seabreacher, που έχει σχήμα δελφινιού, κοστίζει 100.000 ευρώ, μπορεί να εκτοξεύεται μέχρι 6 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και κατεβαίνει κατέβει μέχρι 1.5 μέτρο κάτω από το νερό.

To εν λόγω υποβρύχιο πλάτους 1 μέτρου και μήκους 5,5 μέτρων χρησιμοποιεί ο Τούρκος παραγωγός για τα γυρίσματα του Survivor και τις εικόνες κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, ενώ φτάνει σε ταχύτητα τα 100 χιλιόμετρα/ώρα.

Δείτε πλάνα στο βίντεο (από το 8:00 κι έπειτα):

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM
Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: ««Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

TV & Media / Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: «Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

Η Δώρα Χρυσικού υπήρξε ένας από τους βασικούς συντελεστές της ταινίας «Το μετέωρο βήμα του πελαργού» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, στην οποία συμμετείχε σε ηλικία 14 ετών, υποδυόμενη την κόρη του Μαρτσέλο Μαστρογιάννι
LIFO NEWSROOM