Partygate: Ο Μπόρις Τζόνσον απάντησε στο ερωτηματολόγιο της αστυνομίας

Partygate: Ο Μπόρις Τζόνσον απάντησε στο ερωτηματολόγιο της αστυνομίας Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Μπόρις Τζόνσον απάντησε στο ερωτηματολόγιο που του έστειλε η αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας για τα πάρτι στη Ντάουνινγκ Στριτ κατά την περίοδο του lockdown στη Βρετανία. 

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, η πολιτική επιβίωση του οποίου διακυβεύεται από το λεγόμενο partygate, συμμορφώθηκε με το αίτημα της αστυνομίας και έστειλε τις απαντήσεις του στο ερωτηματολόγιο της έρευνας εντός της προθεσμίας των επτά ημερών, ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ. 

Στο επίκεντρο της αστυνομικής έρευνας βρίσκονται τουλάχιστον 10 συναθροίσεις, που έγιναν σε οκτώ ημερομηνίες, το 2020 και το 2021. Πριν από οχτώ ημέρες η αστυνομία ανακοίνωσε ότι θα έρθει σε επαφή με περισσότερα από 50 άτομα και θα τους πάρει καταθέσεις για την υπόθεση, που έχει λάβει διαστάσεις σκανδάλου. 

Η Σκότλαντ Γιαρντ έχει τονίσει ότι τα ερωτηματολόγια έχουν «νομικό καθεστώς» και πως θα πρέπει να συμπληρωθούν «με ειλικρίνεια».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ AFP
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM