Το νυχτερινό σκι επιστρέφει στον Παρνασσό- Νέο πρόγραμμα λειτουργίας

Το νυχτερινό σκι επιστρέφει στον Παρνασσό- Νέο πρόγραμμα λειτουργίας Facebook Twitter
Φωτ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Η διαχειρίστρια εταιρεία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, ενημερώνει ότι αύριο, Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, οι χιονοδρόμοι μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία του νυχτερινού σκι στον Παρνασσό.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., φέτος προσφέρεται ξανά έπειτα από πολλά χρόνια στους επισκέπτες του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού η δυνατότητα να ζήσουν αξέχαστες στιγμές, συνδυάζοντας τη νυχτερινή ψυχαγωγία με το αγαπημένο τους σπορ.

Πρόγραμμα λειτουργίας– Σάββατο 26/2

09:00 - 16:00: Κανονική Λειτουργία

16:00 - 16:15: Εκκένωση Πιστών

16:15 - 17:15: Διάστρωση Πιστών Κελάρια

17:15 - 18:30: Σε λειτουργία Αναβατήρες: Αίολος, Περικλής, Βάκχος, Ηρακλής

18:30 - 20:00: Aίολος – Περικλής

Ανάλογες πρωτοβουλίες νυχτερινού σκι θα ακολουθήσουν στη διάρκεια της χιονοδρομικής περιόδου πάντοτε σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους να ζήσουν αυτή την εμπειρία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Ελλάδα / Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Αναφερόμενος ειδικά στην επίθεση του βουλευτή του, ο Δημήτρης Νατσιός υποστήριξε: «Ο βουλευτής της Νίκης είναι βαθύτατα πιστός και, βλέποντας έργα που βανδαλίζουν το πρόσωπο της Παναγίας, έδρασε παρορμητικά. Κατανοώ την πράξη του»
LIFO NEWSROOM