Formula 1: Πήρε φωτιά και εξερράγη το φρένο του Άλμπον

Formula 1: Πήρε φωτιά και εξερράγη το φρένο του Άλμπον Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: ΕΡΑ
0

Με ένα απρόβλεπτο ξεκίνησε το τριήμερο στην Ίμολα για το πρωτάθλημα της Formula 1, όταν πήρε φωτιά το φρένο Άλεξ Άλμπον, το οποίο στη συνέχεια εξερράγη.

Η πίστα γέμισε με θραύσματα, με αποτέλεσμα να υπάρξει καθεστώς κόκκινης σημαίας. Η διαδικασία διακόπηκε, δηλαδή, μέχρι να καθαριστεί η πίστα.

Ο Σάινθ στη Ferrari έως το 2024

Εν τω μεταξύ έγινε τη Μ. Πέμπτη γνωστό πως ο Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ θα τρέχει με τη Ferrari στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 τουλάχιστον έως στο τέλος της σεζόν το 2024, όπως σχετικά ανακοίνωσε η «σκουντερία».

Ο 27χρονος Ισπανός πιλότος την περσινή σεζόν, την πρώτη του στην ιταλική ομάδα, τερμάτισε στην πέμπτη θέση στη βαθμολογία των οδηγών, ενώ τη φετινή σεζόν ήταν στο πόντιουμ των νικητών στα δύο πρώτα γκραν πρι της σεζόν, στο Μπαχρέιν και στη Σαουδική Αραβία.

«Πάντα έλεγα πως δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ferrari για να τρέχεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και μετά από ένα χρόνο εδώ το επιβεβαίωσα. Είμαι λοιπόν ευτυχισμένος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της φανταστικής ομάδας», τόνισε σχετικά ο Σάινθ.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Αθλητισμός / Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Παρά τις επανειλημμένες κυρώσεις από τη FIFA και τις εκστρατείες ευαισθητοποίησης από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Μεξικού, το σύνθημα παραμένει ζωντανό τόσο στους αγώνες των συλλόγων όσο και της εθνικής ομάδας
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη αποσύρθηκε και άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι η Λουάνα Αλόνσο είχε απασχολήσει καθώς της είχε ζητηθεί να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ανάρμοστης» συμπεριφοράς
LIFO NEWSROOM