Τραυματισμός 8χρονης σε παιδική χαρά: Επέμβαση έξι ωρών στο παιδί - «Τι εφιάλτη ζω;»

Τραυματισμός 8χρονης σε παιδική χαρά: Επέμβαση έξι ωρών στο παιδί - «Τι εφιάλτη ζω;» Facebook Twitter
0

Σε επέμβαση έξι ωρών υποβλήθηκε η 8χρονη η οποία τραυματίστηκε σοβαρά την ώρα που έκανε τσουλήθρα σε παιδική χαρά στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Κυριακής.

Ένα μέρος από το μικρό δάκτυλο του δεξιού της χεριού αποκολλήθηκε και οι γιατροί του νοσοκομείου Παπαγεωργίου προχώρησαν σε συγκόλλησή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thestival.gr, τα πρώτα μηνύματα από την επέμβαση είναι θετικά αλλά τα αποτελέσματα θα φανούν τα επόμενα 24ώρα.

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου

Η μητέρα της ανήλικης κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας – Τριανδίας.

«Ανέβηκε στην τσουλήθρα να παίξει και κινδυνεύει να χάσει το δάχτυλό της» είπε στην ΕΡΤ ο πατέρας της 8χρονης, επισημαίνοντας πως το παιδί του «φώναζε, κάποια στιγμή, τι εφιάλτη ζω;».

«Θέλω να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος. Πάνε παιδάκια να παίξουν και κινδυνεύει η ζωή τους» υπογράμμισε και έκανε λόγο για «κακή συντήρηση, κακοτεχνία της τσουλήθρας».

Σφραγισμένη η παιδική χαρά 

Την ίδια ώρα, ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και βιώσιμης κινητικότητας Εφραίμ Κυριζίδης, εξέφρασε βαθιά του θλίψη και τη συμπαράσταση στην οικογένεια της μικρής.

«Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά θλίψη μου για το ατυχές περιστατικό που συνέβη χτες, σε παιδική χαρά στην περιοχή της νέας παραλίας. Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στην οικογένεια - από την πρώτη στιγμή είμαστε δίπλα τους και ενημερωνόμαστε διαρκώς για την πορεία της υγείας του παιδιού» ανέφερε ο κ. Κυριζίδης και σημείωσε πως «η παιδική χαρά παραμένει σφραγισμένη, μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες ελέγχου και οι εργασίες αποκατάστασης που θα κριθούν απαραίτητες».

Όπως ο ίδιος επισήμανε, οι έλεγχοι στην εν λόγω παιδική χαρά είναι τακτικοί, αλλά σε κανέναν από αυτούς δεν διαπιστώθηκε πρόβλημα στο παιχνίδι όπου σημειώθηκε το ατύχημα του παιδιού. Ο τελευταίος έλεγχος έγινε την περασμένη Παρασκευή, οπότε μάλιστα αφαιρέθηκε άλλο παιχνίδι που είχε κριθεί μη κατάλληλο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

Ελλάδα / Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείω είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

«Ο κτηνοτρόφος λέει ότι τα σκυλιά γάβγιζαν τις τέσσερις τελευταίες μέρες, τις προηγούμενες γιατί δεν γάβγιζαν;» διερωτάται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 39χρονου
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για παράνομη δομή απεξάρτησης – Τι αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για παράνομη δομή απεξάρτησης – Τι αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο βρέθηκαν δύο άτομα που εργάζονταν ως εθελοντές, καθώς και άτομα, τα οποία διέμεναν και ακολουθούσαν πρόγραμμα απεξάρτησης
LIFO NEWSROOM