Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Εκτιμήσεις ότι η συμμετοχή θα ξεπεράσει τα 100.000 μέλη

εκλογεσ συριζα Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

«Πολύ μεγάλη» είναι η προσέλευση στα εκλογικά τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου για τις εσωκομματικές εκλογές

Έως τις 14:00 είχαν ήδη ψηφίσει 70.000 πολίτες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ, οι οποίες με βάση την έως τώρα συμμετοχή εκτιμούν ότι ο τελικός θα ξεπεράσει τα 100.000 μέλη. 

Στο πλαίσιο των εκλογών για την ανάδειξη του προέδρου και της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ έχουν στηθεί κάλπες σε περίπου 1.000 εκλογικά κέντρα, όπου οι ψηφοφόροι θα μπορούν να προσέρχονται έως τις 20:00 το βράδυ. 

εκλογεσ συριζα Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
εκλογεσ συριζα Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI

«Το πιο ενδιαφέρον μέχρι τώρα, είναι ότι τα νέα μέλη που προσέρχονται στις κάλπες, είναι σχεδόν διπλάσια από τα μέχρι σήμερα εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ», σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου.

Ο Αλέξης Τσίπρας, αφού ψήφισε σε εκλογικό κέντρο στο Περιστέρι, κάλεσε τους πολίτες να «πάρουν στα χέρια τους» τον ΣΥΡΙΖΑ. 

«Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και μια σημαντική, σπουδαία μέρα για τη δημοκρατική παράταξη του τόπου μας. Θα έλεγα ότι είναι η Κυριακή της δημοκρατίας. Μια γιορτή συμμετοχής που μπορεί να εμπεδώσει στον τόπο μας, να δυναμώσει και να εμπεδώσει το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής», δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

εκλογεσ συριζα Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI

«Θέλουμε αυτή η διαδικασία να μην αφορά μονάχα τα εσωτερικά μας –που για μας όντως είναι μια πρωτόγνωρη δοκιμασία και θα μας δυναμώσει πολύ- αλλά να αφορά στο μέλλον αυτού του τόπου. Γι αυτό καλούμε σήμερα στις κάλπες μας κάθε δημοκρατικό πολίτη να έχει μια ευκαιρία να στείλει ένα μήνυμα δυνατό, να ακουστεί η φωνή του», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας και κατέληξε: «Σήμερα καλούμε τους πολίτες να πάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους, ώστε αύριο να πάρουν τις τύχες της χώρας στα δικά τους χέρια». 

εκλογεσ συριζα Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
εκλογεσ συριζα Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
εκλογεσ συριζα Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
εκλογεσ συριζα Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Πολιτική / Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτημα για αν εξετάζεται σοβαρά η υπόθεση των Τεμπών
LIFO NEWSROOM
«Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

LiFO politics / «Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

«Συστημικά κόμματα, που έχουν κυβερνήσει τη χώρα, στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν το αντισυστημικό ακροατήριο, θολώνουν τη γραμμή τους και παθαίνουν ζημιά» αναφέρει στην Βασιλική Σιούτη ο διευθυντής της εταιρείας Δημοσκοπήσεων Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση
LIFO NEWSROOM
Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

Πολιτική / Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

«Αυτό θα επιτρέψει στα κράτη-μέλη να αυξήσουν σημαντικά τις αμυντικές τους δαπάνες, αλλά με ελεγχόμενο τρόπο και υπό όρους», ανέφερε η φον ντερ Λάιεν, προσθέτοντας ότι η Επιτροπή θα προτείνει ένα ευρύτερο πακέτο εξατομικευμένων εργαλείων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε χώρας
LIFO NEWSROOM