Οι Fall στο Gagarin 205

Δυο χρόνια μετά από την τελευταία του εμφάνιση επί αθηναϊκού εδάφους, το συγκρότημα επιστρέφει στο Gagarin 205.

LIFOTEAM 1.2.2014 | 00:00

Κάθε φορά που ο Mark E.Smith ανεβαίνει στη σκηνή, ανεβαίνει και η αδρεναλίνη του κοινού. Κανείς δεν είναι σίγουρος για την επόμενη κίνηση του απρόβλεπτου frontman των Fall, "του ανθρώπου που ήταν ήδη γερογκρινιάρης από τα 19 του". Ο Mark E. Smith είναι από μόνος του ένα indie rock installation λόγω του ταμπεραμέντου του και αγαπητός ακριβώς επειδή μοιάζει να του τη δίνουν όλα.

Και όμως, αυτός ο δύσκολος άνθρωπος φαίνεται, λένε, να βρίσκεται στην πιο ευδιάθετη φάση του. Tα τρία τελευταία άλμπουμ των Fall έχουν το ίδιο lineup, πράγμα που χρειάστηκε πάνω από 30 χρόνια για να συμβεί (η μπάντα είναι παρούσα για τριάντα έξι συναπτά έτη.).

Το Re-Mit, με το οποίο ο κακόκεφος MES και οι υπομονετικοί συνεργάτες του επέστρεψαν το 2013 είναι η τριακοστή στούντιο ηχογράφηση των Fall. Όπως συμβαίνει με όλα όσα έχουν να κάνουν με αυτήν την μπάντα, έτσι και εδώ οι αντιδράσεις ποικίλουν, με τους περισσότερους, όμως, να ομολογούν έκπληκτοι ότι το Re-Mit είναι το πόνημα ενός ελαφρύτερου, πιο ευδιάθετου, έως και χαρούμενου Mark E. Smith.

Opening act: The Rattler Proxy

ΠΟΤΕ01/02/2014 - 01/02/2014
ΠΟΥGAGARIN 205
Οδηγός Μουσικής