Ο Τζόνι Ντεπ βγάζει δίσκο με τον Τζεφ Μπεκ- Και φωτογραφήθηκε αγκαλιά με μικρό ασβό

Ο Τζόνι Ντεπ βγάζει δίσκο με τον Τζεφ Μπεκ- Και φωτογραφήθηκε αγκαλιά με μικρό ασβό Facebook Twitter
0

Ιδιαίτερα πολυάσχολος είναι ο Τζόνι Ντεπ, μετά τη δίκη κόντρα στην πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ

Πριν καν ανακοινωθεί η απόφαση- αφού ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις- ο ηθοποιός άρχισε να εμφανίζεται σε συναυλίες του Τζεφ Μπεκ. Τώρα έγινε γνωστό ότι ο δίσκος που ετοίμασαν οι δυο τους θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, ενώ ο Ντεπ βρήκε χρόνο να επισκεφθεί και οργάνωση που διασώζει άγρια ζώα και φωτογραφήθηκε αγκαλιά με έναν μικρό ασβό. 

Ο 58χρονος σταρ εμφανίστηκε και στη συναυλία του Μπεκ στο Γκέιτσχεντ, την Πέμπτη. Ήδη, τις προηγούμενες ημέρες, είχε παίξει δίπλα του στο Σέφιλντ, αλλά και στο Royal Albert Hall, δύο βραδιές. 

«Γνώρισα αυτόν τον τύπο πριν από πέντε χρόνια και από τότε δεν σταματήσαμε ποτέ να γελάμε. Φτιάξαμε ένα άλμπουμ. Δεν ξέρω πώς συνέβη. Θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο», είπε ο Μπεκ αναφερόμενος στον Ντεπ. Ο ηθοποιός δεν είπε τίποτα στη συναυλία για την απόφαση της δίκης, αλλά ο κιθαρίστας σχολίασε επί σκηνής: «Τι αποτέλεσμα». 

Και αυτή τη φορά ο Τζόνι Ντεπ έπαιξε στη συναυλία μεταξύ άλλων τραγούδια του Τζίμι Χέντριξ και του Μάρβιν Γκέι. Ο ηθοποιός είχε ανακοινώσει τον Απρίλιο του 2020- μέσω Instagram- ότι θα βγάλει δίσκο με τον Μπεκ. Τον είχε χαρακτηρίσει «αγαπημένο φίλο και αδελφό», έναν «από τους κιθαρίστες ήρωές μου όλων των εποχών». 

Οι δυο τους είχαν κυκλοφορήσει ένα τραγούδι τότε, το «Isolation» του Τζον Λένον, το οποίο είχαν επιλέξει λόγω των lockdown στο ξέσπασμα της πανδημίας. «Τα προφητικά λόγια του Λένον είναι καθαρή ποίηση. Το βαθύ νόημα των στίχων μας φάνηκε ότι ταιριάζει ιδιαίτερα σε όσα συμβαίνουν τώρα», είχε πει τότε ο Ντεπ. 

Στο μεταξύ ο ηθοποιός εθεάθη να κρατά αγκαλιά έναν μικρό ασβό, στο Κεντ. «Μαντέψτε ποιος ήρθε να μας δει. Είναι ο αληθινός Τζόνι Ντεπ», έγραψε σε ανάρτηση στο Facebook η οργάνωση Folly Wildlife Rescue Trust, της οποίας υποστηρικτής είναι ο Μπεκ. Σε ένα διάλειμμα από την περιοδεία, ο Ντεπ επισκέφθηκε την οργάνωση μαζί με τη σύζυγο του κιθαρίστα, Σάντρα. Αφού επισκέφθηκαν την κλινική της οργάνωσης, ο ηθοποιός κράτησε ένα ορφανό μικρό ασβό, τον Φρέντι «όπως ο Μέρκιουρι». 

Ο Τζόνι Ντεπ βγάζει δίσκο με τον Τζεφ Μπεκ- Και φωτογραφήθηκε αγκαλιά με μικρό ασβό Facebook Twitter

Με πληροφορίες από Guardian 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Διεθνή / Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μίλησε για Οθωμανική Αυτοκρατορία, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη - «Δεν είναι η Ελλάδα το 'έτερο εγώ' μας», είπε ο Χακάν Φιντάν
LIFO NEWSROOM
Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ «πουλάει» ρολόγια στις ομιλίες του - Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει το πώς ακριβώς

Λίγα είναι γνωστά για την εταιρεία που συνεργάζεται τώρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν
LIFO NEWSROOM