Έκρηξη από γκαζάκια έξω από την πολυκατοικία που μένει ο Άρης Πορτοσάλτε

Έκρηξη από γκαζάκια έξω από την πολυκατοικία που μένει ο Άρης Πορτοσάλτε Facebook Twitter
0

Έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού με γκαζάκια σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πολυκατοικία στα Βριλήσσια, όπου μένει ο Άρης Πορτοσάλτε

Η έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα. Στην είσοδο της πολυκατοικίας είχε τοποθετηθεί εμπρηστικός μηχανισμός που αποτελούνταν από τέσσερα γκαζάκια, εκ των οποίων εξερράγησαν τα τρία. 

Έκρηξη από γκαζάκια έξω από την πολυκατοικία που μένει ο Άρης Πορτοσάλτε Facebook Twitter

Μετά την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά μικρής έκτασης, αλλά και ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας. Αστυνομικοί έχουν συλλέξει υπολείμματα του μηχανισμού. 

«Το δυστύχημα είναι ότι έχουμε τρομοκρατία. Δυστυχώς έχουμε τρομοκρατία στην Ελλάδα», δήλωσε ο Άρης Πορτοσάλτε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Έχουμε αναβάθμιση στην κίνδυνο», συμπλήρωσε και ερωτηθείς αν φοβάται, απάντησε: «Ε δεν φοβάσαι; Έχω μονίμως μια αίσθηση ότι κάτι υπάρχει πίσω μου. Εδώ και 10 χρόνια ζω με αυτό στο πλαίσιο του ότι κάνω τη δουλειά μου». Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Πάνω από 10 χρόνια είμαι στοχοποιημένος επειδή λέω τη γνώμη μου».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Ελλάδα / Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Η αποστολή HYDROMOX, που χρηματοδοτείται από τη βρετανική κυβέρνηση, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατανόηση των φυσικών μηχανισμών που διαμορφώνουν τον υποθαλάσσιο ηφαιστειακό χώρο
LIFO NEWSROOM