"Ον Εαρ" - Μεγάλη Τρίτη 15/4

toradiofono.gr παρουσιάζει: "Ον Έαρ" Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου 2014 στο Σταυρό του Νότου Plus Μια μουσική συνάντηση σαν να παίζει το ραδιόφωνο μια νύχτα της Μεγάλης Εβδομάδας.

LIFOTEAM 15.4.2014 | 00:00

Το www.toradiofono.gr σας προσκαλεί τη νύχτα της Μεγάλης Τρίτης, 15 Απριλίου, στο "σπίτι του". Η σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus μεταμορφώνεται στο καθιστικό μας, με τους φίλους ήδη εκεί μαζί με τις κιθάρες τους και με μια αγκαλιά τραγούδια. Αυτά που θα έπαιζε Το Ραδιόφωνο μια νύχτα της Μεγάλης Εβδομάδας.

Μία κατανυκτική, συλλεκτική συναυλιακή βραδιά, με ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, όπου τέσσερεις σημαντικοί νέοι καλλιτέχνες, ο Απόστολος Ρίζος, ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, ο Σταμάτης Μορφονιός και η Χριστίνα Μαξούρη, τέσσερεις βαθιά συγκινητικές φωνές, ανεβαίνουν στην σκηνή για να μας θυμίσουν κάποια από τα τραγούδια τα καλά φυλαγμένα. Αυτά που κρατάμε για τις ειδικές ραδιοφωνικές νύχτες, όπως είναι αυτές της Μεγάλης Εβδομάδας. Τραγούδια που ο κοινός τους παρονομαστής είναι η συγκίνηση. Τραγούδια από αυτά που θέλουμε να ακούμε τέτοιες νύχτες.

ΠΟΤΕ15/04/2014 - 15/04/2014
ΠΟΥΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS
Οδηγός Μουσικής