Razastarr with DJ Everlast

Το πρώτο προγραμματισμένο live των Razastarr στην Αθήνα την Παρασκευή 23 Μαΐου στο Χυτήριο.

LIFOTEAM 23.5.2014 | 00:00

Το 2014, ο Οδυσσέας και ο Νικόλας αισθάνθηκαν την ανάγκη να ηχογραφήσουν το τρίτο Long Player Album των Razastarr, το πρώτο μετά από 14 ολόκληρα χρόνια. Ένωσαν τις δυνάμεις τους, έλιωσαν τις πένες τους, συγκέντρωσαν τις παραγωγές, μπήκαν στο Studio και σήμερα έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις για ολόκληρο τον δίσκο, ο οποίος προορίζεται για κυκλοφορία στο τέλος του χρόνου. Αυτή τους την καλλιτεχνική ανησυχία θέλουν να μοιραστούν με τον κόσμο και αποφάσισαν να παρουσιαστούν live ως Razastarr, μόνοι τους στη σκηνή και όχι στα πλαίσια άλλου live για πρώτη φορά στην εικοσαετή καριέρα τους.

Στo πρώτο προγραμματισμένο live, στην Αθήνα, την Παρασκευή 23 Μαΐου στο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44), οι Razastar έχουν ετοιμάσει ένα γνήσιο hip hop live, με 2 μικρόφωνα και έναν DJ, καθώς στα Decks πίσω τους θα βρίσκεται ο DJ Everlast (FF.C. / Expert Medicine / Αντίξοες Παραγωγές).

Το live θα αποτελείται από 2 μέρη: Στο πρώτο μέρος οι Razastarr θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο κοινό κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο τους, ενώ στο δεύτερο μέρος θα κάνουν μια συνολική αναδρομή σε ολόκληρη τη δισκογραφική τους πορεία, τόσο ως Razastarr, όσο και ως solo καλλιτέχνες.

Το Warm-Up DJ Set το αναλαμβάνει ο Κανένας (Deadlock), ενώ θα ακολουθήσει και After DJ Set από τον Junior SP. (Innersense).

ΠΟΤΕ23/05/2014 - 23/05/2014
ΠΟΥΧΥΤΗΡΙΟ
Οδηγός Μουσικής