Χανιά: Νεκρός εντοπίστηκε ο 65χρονος Γάλλος περιπατητής που αγνοείτο

Χανιά: Νεκρός εντοπίστηκε ο 65χρονος Γάλλος περιπατητής που αγνοείτο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Νεκρός εντοπίστηκε πριν από λίγο ο Γάλλος τουρίστας που αγνοείτο από το απόγευμα της Παρασκευής σε περιοχή νοτίως των Χανίων

Ο 65χρονος που επιχειρούσε μαζί με τη σύζυγό του να διασχίσουν το περιπατητικό μονοπάτι Ε4 από Σούγια προς Αγία Ρούμελη, εντοπίστηκε από τα σωστικά συνεργεία χωρίς τις αισθήσεις του στην περιοχή Άγιος Αντώνιος. 

Η σορός του θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο των Χανίων όπου θα διενεργηθεί νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι Γάλλοι τουρίστες δεν ακολούθησαν πιστά το μονοπάτι, αλλά επέλεγαν δικές τους διαδρομές χωρίς ωστόσο να έχουν επαρκή ποσότητα νερού για μια τόσο μεγάλη και κουραστική διαδρομή. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στην ΕΡΤ Χανίων ότι η ποσότητα νερού που είχαν μαζί τους ήταν μόλις 1,5 λίτρο.

Όπως ανέφερε η 62χρονη σύζυγος του Γάλλου, κάποια στιγμή και ενώ ήταν σε απόσταση περίπου τριών χιλιομέτρων από την Σούγια, ο 65χρονος αισθάνθηκε δυσφορία και κάθισε κάτω από ένα δέντρο ενώ η γυναίκα του συνέχισε προς την Σούγια για να καλέσει βοήθεια. 

Κάτοικοι της περιοχής, ενημέρωσαν τις αρχές, για να αρχίσει μια μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης του 62χρονου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM